Αθλητισμός

Ολυμπιακός μεταγραφές: Κοιτάζουν Κακουτά οι Πειραιώτες

Ολυμπιακός μεταγραφές: Κοιτάζουν Κακουτά οι Πειραιώτες
Ολυμπιακός μεταγραφές: Στη λίστα του Ολυμπιακού φαίνεται πως είναι ο Γκαέλ Κακουτά.

Ολυμπιακός μεταγραφές: Το σχεδιασμό του ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν έχουν ξεκινήσει στον Πειραιά με τα ονόματα που πέφτουν στο τραπέζι των μεταγραφών να πληθαίνουν μέρα με τη μέρα. Τις τελευταίες ώρες, όπως έγινε γνωστό οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού έχουν στη λίστα τους τον Γκαέλ Κακουτα. Αυτή βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγεται το όνομά του για τους “ερυθρόλευκους” μιας και ο 28χρονος είχε απασχολήσει τον σύλλογο και το καλοκαίρι του 2015.

Τότε ο 28χρονος είχε απασχολήσει τα ρεπορτάζ ωστόσο κατέληξε στη Σεβίλλη.

Συγκεκριμένα, αποτελούσε παρελθόν από την Τσέλσι, ο Ολυμπιακός βρέθηκε κοντά στο να τον κάνει δικό του όμως ο ίδιος φόρεσε τελικά τη φανέλα των Ισπανών. Ο Κονγκολέζος άσος, με γαλλικό διαβατήριο, μπορεί να παίξει στη μεσαία γραμμή αλλά και στα άκρα. Από το καλοκαίρι του 2019 αγωνίζεται στην Αμιάν, πλέον όμως είναι ελεύθερος λόγω του υποβιβασμού της ομάδας στη Ligue 2. Εκτός από τις Τσέλσι, Αμιάν και Σεβίλλη έχει αγωνιστεί σε Φούλαμ, Μπόλτον, Ντιζόν, Φιτέσε, Λάζιο, Ράγιο Βακεγάνο, Hebei China Fortune και Ντεπορίβο Λα Κορούνια. Επίσης είναι διεθνής με την ανδρική ομάδα του Κονγκό ενώ στο παρελθόν εκπροσώπησε και τη Γαλλία με τις μικρές εθνικές.  Φέτος ο έμπειρος ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε σε 24 παιχνίδια στα οποία σημείωσε 2 γκολ και 5 ασίστ.

Δείτε τον εν δράσει:

Θετική η κυβέρνηση στην παρουσία του κόσμου στα γήπεδα:

Την ίδια ώρα, ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο να επιστρέψει σταδιακά ο κόσμος στα γήπεδα του πρωταθλήματος που ξεκινάει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Αυτό προκύπτει από τη σημερινή σύσκεψη του υφυπουργού, Λευτέρη Αυγενάκη, με τον πρόεδρο της λίγκας, Μηνά Λυσάνδρου, και του εκτελεστικού διευθυντή του ΟΦΗ, Ηλία Πουρσανίδη (που είχε κάνει την πρόταση για παρουσία φιλάθλων στους αγώνες). Στη συγκεκριμένη συνάντηση συζητήθηκε το ενδεχόμενο να επιστρέψει ο κόσμος σταδιακά στα γήπεδα, χωρίς όμως να αναφέρεται κάποιο ποσοστό ατόμων στις κερκίδες, με την αρχική στάση της κυβέρνησης να είναι θετική στην παρουσία φιλάθλων. Μέχρι τώρα αυτό που ισχύει είναι να κυλήσει η πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ και των πλέι άουτ χωρίς κόσμο και την ερχόμενη εβδομάδα θα γίνει νέα συνάντηση, στην οποία θα συμμετέχουν άνθρωποι της υγειονομικής επιτροπής και θα ενημερωθούν με αναλυτική τεκμηριωμένη πρόταση για την επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments