Αθλητισμός

ΠΑΟΚ μεταγραφές: Τσεκάρει «πακέτο» από την Ροζάριο ο «Δικέφαλος του Βορρά»

ΠΑΟΚ μεταγραφές: Τσεκάρει «πακέτο» από την Ροζάριο ο «Δικέφαλος του Βορρά»
ΠΑΟΚ μεταγραφές: Η ομάδα από τη Θεσσαλονίκη ρίχνει τα δίχτυα της στην αγορά της Λατινικής Αμερικής με τους Αργεντινούς να την συνδέουν με τα ονόματα δύο ποδοσφαιριστών της Ροζάριο Σεντράλ.

Η επανέναρξη της σεζόν  βάζει την ομάδα του ΠΑΟΚ ξανά σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς, με το σύνολο του Αμπέλ Φερέιρα να μπαίνει δυναμικά στη μάχη των πλέι οφς φιλοξενώντας στην πρεμιέρα τον Ολυμπιακό. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» επιστρέφει στη δράση, με τον Πορτογάλο τεχνικό να καταστρώνει τα πλάνα του έχοντας τους περισσότερους ποδοσφαιριστές στη διάθεση του.

Φεύγοντας από τα αγωνιστικά, στον ΠΑΟΚ είναι δεδομένο πως η διοίκηση επιθυμεί το επόμενο διάστημα να αλλάξει αρκετά πράγματα στο δυναμικό της ομάδας. Η θέση του Αμπέλ Φερέιρα για την ώρα παραμένει ως έχειν, ωστόσο δεν ισχύει το ίδιο και για αρκετούς ποδοσφαιριστές. Είναι σαφές πως παίκτες που δεν πρόσφεραν τα προσδοκώμενα και φέρουν παχυλό συμβόλαιο θα αποτελέσουν παρελθόν, είτε διακόπτοντας πρόωρα τη συνεργασία τους, είτε μπαίνοντας στην λίστα με τους παίκτες υπό παραχώρηση.

Στον ΠΑΟΚ ωστόσο εκτός από τις εκκαθαρίσεις επεξεργάζονται και αρκετές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που υπό προϋποθέσεις θα μπορούσαν να ενταχθούν στο ρόστερ της ομάδας με το ξεκίνημα της επόμενης σεζόν. Πρόσφατα, δημοσίευμα από την Αργεντινή εμπλέκει την ομάδα από τη Θεσσαλονίκη με δύο ποδοσφαιριστές που ανήκουν στο δυναμικό της Ροζάριο Σεντράλ.

Ο λόγος για τους Ντιέγκο Ζαμπάλα και Λούκας Γκάμπα, με τους οποίους φέρεται να έχει ασχοληθεί ο ΠΑΟΚ. Στο δημοσίευμα αναφέρεται πως «η Ροζάριο δεν υπολογίζει τον Γκάμπα και ο Ζαμπάλα διαφώνησε με τη συγκεκριμένη απόφαση. Έτσι οι Αργεντίνοι είναι έτοιμοι να τους πουλήσουν και τους δύο για 8,7 εκατομμύρια ευρώ στον ΠΑΟΚ». Το ποσό το οποίο εικάζεται πως ο «Δικέφαλος του Βορρά» προτίθεται να δαπανήσει μοιάζει υπερβολικό, ωστόσο για την ώρα ουδείς επιβεβαιώνει ή διαψεύδει την είδηση.

Ο Ζαμπάλα είναι εξτρέμ, 28 χρονών και με τη φανέλα της Ροζάριο έχει 115 συμμετοχές, 13 γκολ και 16 ασίστ. Από την άλλη, ο Γκάμπα είναι 32χρονος σέντερ φορ και στην Ατλέτικο Ουνιόν, όπου πέρασε το μεγαλύτερο διάστημα της καριέρας του μέτρησε 19 γκολ και 17 ασίστ σε 98 ματς. Αναμφίβολα είναι δύο ποδοσφαιριστές που θα μπορούσαν να προσφέρουν στην ομάδα του ΠΑΟΚ, ωστόσο αμφότερες οι περιπτώσεις μοιάζουν αρκετά δύσκολο στο να πραγματοποιηθούν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments