Αθλητισμός

Κωνσταντίνος Τσιμίκας Ολυμπιακός: «Όχι» των Πειραιωτών σε Ατλέτικο και Νις

Κωνσταντίνος Τσιμίκας Ολυμπιακός: «Όχι» των Πειραιωτών σε Ατλέτικο και Νις
Κωνσταντίνος Τσιμίκας Ολυμπιακός: Οι «Ερυθρόλευκοι» προβάλλουν σθεναρή αντίσταση απαντώντας αρνητικά σε άκρως δελεαστικές προτάσεις για την παραχώρηση του ταλαντούχου αμυντικού.

Είναι ένα από τα σημαντικότερα περιουσιακά στοιχεία του Ολυμπιακού. Η τρέχουσα σεζόν είναι αναμφίβολα η χρονιά του, καθώς μέσα σε λίγους μήνες κατάφερε από την αφάνεια να αποτελεί βασικό και αναντικατάστατο «γρανάζι» στη μηχανή του προπονητή των «Ερυθρόλευκων», Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος τεχνικός του έδωσε την ευκαιρία δοκιμάζοντας τις αντοχές του στην προετοιμασία και εκείνος την άρπαξε από τα… μαλλιά δικαιώνοντας τον και με το παραπάνω.

Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Τσιμίκα, τον 24χρονο αμυντικό που έχει καταφέρει να τρελάνει με τις επιδόσεις του ολόκληρη την ποδοσφαιρική Ευρώπη. Στον Ολυμπιακό τους τελευταίους μήνες προετοιμάζονται για τη μέρα που θα αποχαιρετήσουν τον παίκτη, μιας και θεωρείται σχεδόν βέβαιο πως ο Κωνσταντίνος Τσιμίκας θα ανοίξει τα φτερά του και θα ενσωματωθεί σε μεγάλο ευρωπαϊκό σύλλογο.

Ήδη δεν είναι λίγοι οι σύλλογοι που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να εντάξουν τον παίκτη στο δυναμικό τους. Ομάδες από τα προηγμένα πρωταθλήματα της Ευρώπης παρακολουθούν στενά την εξέλιξη του παίκτη περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή προκειμένου να χτυπήσουν τη πόρτα του Ολυμπιακού και να δελεάσουν τους Πειραιώτες με ένα αξιωσημείωτο οικονομικό αντάλλαγμα.

Σύμφωνα μάλιστα με δημοσιεύματα του Τύπου κάτι τέτοιο έχει ήδη συμβεί με τους «Ερυθρόλευκους» να δέχονται δύο προτάσεις στα γραφεία τους. Ο λόγος για τις Ατλέτικο Μαδρίτης και Νις, με τους δύο συλλόγους να τεστάρουν τις προθέσεις της διοίκησης του Ολυμπιακού προσφέροντας από 10 και 12 εκατομμύρια ευρώ αντιστοίχως.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, οι «Ροχιμπλάνκος» προσέφεραν το ποσό των 10 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ ο γαλλικός σύλλογος ανέβασε την προσφορά στα 12 εκατομμύρια ευρώ. Αμφότεροι εισέπραξαν αρνητική απάντηση, με τον Ολυμπιακό να αξιώνει σαφώς μεγαλύτερα ποσά προκειμένου να δώσει τη συγκατάθεση του για την παραχώρηση των δικαιωμάτων του ταλαντούχου μπακ. Το ρεπορτάζ αναφέρει πως η Νις αναμένεται να επανέλθει, με τους Γάλλους να ανεβάζουν την προσφορά τους επιθυμώντας διακαώς την απόκτηση του παίκτη.

Μαζί με τις δύο προαναφερόμενες υπάρχουν και άλλες ομάδες που ετοιμάζονται να χτυπήσουν την πόρτα των «Ερυθρόλευκων». Πρόσφατα τα δημοσιεύματα συνέδεσαν το όνομα του Τσιμίκα με αυτό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οπότε ακόμη ο δρόμος είναι μακρύς…

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments