Αθλητισμός

Ντάνι Πογιάτος Παναθηναϊκός: Έρχεται στο «Τριφύλλι» και φέρνει μαζί του μελλοντικά αστέρια της Ρεάλ Μαδρίτης

Ντάνι Πογιάτος Παναθηναϊκός: Έρχεται στο «Τριφύλλι» και φέρνει μαζί του μελλοντικά αστέρια της Ρεάλ Μαδρίτης
Ντάνι Πογιάτος Παναθηναϊκός: Ο Ισπανός τεχνικός αναμένεται να δώσει τα χέρια με τη διοίκηση των «Πράσινων» αντικαθιστώντας τη νέα σεζόν τον ρόλο του Γιώργου Δώνη στην ομάδα.

Από την ημέρα που το γυαλί στις σχέσεις Παναθηναϊκού και Γιώργου Δώνη «έσπασε» έμοιαζε δεδομένο πως οι «Πράσινοι» θα αναζητούσαν τον αντικαταστάτη του Έλληνα τεχνικού στην αγορά της Ιβηρικής. Ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, Τσάβι Ρόκα κινήθηκε άμεσα και με συνοπτικές διαδικασίες φαίνεται πως βρήκε τον εκλεκτό, τον άνθρωπο που θα αναλάβει να οδηγήσει το «Τριφύλλι» στην νέα εποχή.

Αυτός δεν είναι άλλος από τον Ντάνι Πογιάτος, τον 46χρονο τεχνικό που μοιάζει έτοιμος να πάρει την ευκαιρία που του αναλογεί και να αναλάβει την ομάδα των «Πράσινων». Ο Ισπανός τα τελευταία χρόνια ανήκε στην οικογένεια της Ρεάλ Μαδρίτης όντας σημαντικό στέλεχος των ακαδημιών τους, με τους Μαδριλένους να του εμπιστεύονται τα τμήματα υποδομών προσφέροντάς του τη θέση του προπονητή της Κ-19 του συλλόγου.

Ο ταλαντούχος προπονητής σύμφωνα με τα ρεπορτάζ σε Ισπανία και Ελλάδα βρίσκεται μια ανάσα για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού. Μάλιστα ήδη στο τραπέζι βρίσκονται και τα πρώτα ονόματα ποδοσφαιριστών που θα μπορούσαν να ακολουθήσουν το αντίστοιχο δρομολόγιο με τον 46χρονο. Ο Πογιάτος έχει στην ατζέντα και τρεις ποδοσφαιριστές που δεν θα χρειαστεί την άδεια της Ρεάλ για να τους πείσει να έρθουν στον Παναθηναϊκό. Πρόκειται για τον Μιγκέλ Μπαέθα Πέρεθ που αγωνίστηκε στη Ρεάλ Β΄ και έχει τον ίδιο ατζέντη με τον Πογιάτος.

Δεύτερος στη λίστα είναι ο Φραν Γκαρσία που αγωνίζεται στη θέση του αριστερού μπακ και είναι η πιο δύσκολη από όλες τις περιπτώσεις. Τρίτος είναι ο ομογενής Κριστιάν Βασιλάκης που αγωνίζεται ως δεξί εξτρέμ. Οι δύο πρώτοι είναι γεννημένοι το 2000 και ο τρίτος το 2001, μένουν ελεύθεροι από τη Ρεάλ Μαδρίτης όλοι τους και βρίσκονται στη λίστα των Πογιάτος και Ρόκα.

Ο Ισπανός τεχνικός επιθυμεί να φέρει στην ομάδα παίκτες που γνωρίζει τις δυνατότητες του και να τους «μπολιάσει» με το υπάρχον ρόστερ αλλά και ποδοσφαιριστές που θα έρθουν με τη σειρά τους στο «Τριφύλλι» κατά τη θερινή μεταγραφική περίοδο ανάλογα πάντα με την οικονομική πολιτική που θα εξασκήσει η διοίκηση σε συνεργασία με τον τεχνικό διευθυντή Τσάβι Ρόκα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments