Ελλάδα

Κίνηση στους δρόμους: Αυξημένη στον Κηφισό – Προβλήματα στη Κατεχάκη

Κίνηση στους δρόμους: Αυξημένη στον Κηφισό – Προβλήματα στη Κατεχάκη
Κίνηση στους δρόμους: Η επιστροφή στην κανονικότητα όπως αναμενόταν δημιουργεί προβλήματα στο οδικό δίκτυο της πρωτεύουσας με τις κεντρικές αρτηρίες αυτή τη στιγμή να μοιάζουν απροσπέλαστες.

Για μεγάλο χρονικό διάστημα η πρωτεύουσα ανέπνευσε, καθώς τα περιοριστικά μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας δημιούργησαν ένα εντελώς διαφορετικό από αυτό που συνηθίζαμε να βλέπουμε. Οι άδειοι δρόμοι ωστόσο ανήκουν στο παρελθόν με την κανονικότητα να έχει επιστρέψει για τα καλά και μαζί με αυτήν εκατοντάδες χιλιάδες οδηγούς στους δρόμους της Αθήνας.

Από τη Δευτέρα όταν και άνοιξαν τα σχολεία η κίνηση στους δρόμους είναι φανερά αυξημένη με την κυκλοφορία στους κεντρικούς άξονες της πρωτεύουσας να γίνεται ξανά μετ’ εμποδίων.

Αυξημένη κίνηση σε Κηφισό και Κατεχάκη

Αυξημένη είναι η κίνηση αυτή τη στιγμή στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας. Κυκλοφοριακά προβλήματα καταγράφονται αυτή την ώρα στον Κηφισό, λόγω τριών ακινητοποιημένων οχημάτων, λόγω βλάβης, στο ρεύμα προς Πειραιά, στο ύψος της Δυρραχίου. Η διέλευση των οχημάτων διεξάγεται με μεγάλους περιορισμούς καθώς στο σημείο έχουν δημιουργηθεί ουρές χιλιομέτρων. Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από την Τροχαία, τα οχήματα έχουν απομακρυνθεί, ωστόσο στο σημείο επικρατεί ακόμη, μποτιλιάρισμα.

Κίνηση καταγράφεται αυτή την ώρα και στο ρεύμα προς Λαμία, στο ύψος του Ρέντη. Προβλήματα θα συναντήσουν οι οδηγοί και στην Κατεχάκη, στο ρεύμα προς Αθήνα, όπως και στην λεωφόρο Κηφισίας, στη συμβολή της με την Κατεχάκη μέχρι και λίγο πριν την Πανόρμου.

Δείτε Live την κίνηση στους δρόμους της Αθήνας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments