Video

MasterChef αποχώρηση: Αυτοί είναι οι δυο παίκτες που θα φύγουν

MasterChef αποχώρηση: Αυτοί είναι οι δυο παίκτες που θα φύγουν
MasterChef αποχώρηση: Αυτή η ομάδα χάνει την ομαδική δοκιμασία και θα δει δυο παίκτες της να αποχωρούν.

MasterChef αποχώρηση: Στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε την πιο έντονη ομαδική δοκιμασία. Οι οκτώ κορυφαίοι του διαγωνισμού χωρίστηκαν στα δυο. Ο Γιώργος ήταν ο πρώτος αρχηγός καθώς ήταν αυτός που είχε κερδίσει το τεστ δημιουργικότητας. Αρκετοί συμπαίκτες του ζήτησαν να είναι απέναντι του, αλλά ο ίδιος επέλεξε την Μάρλεν παρά το γεγονός ότι δεν του είχε ζητήσει κάτι τέτοιο.

Η βασικότερη διαφορά σε σχέση με τις άλλες δοκιμασίες ήταν ότι οι παίκτες δούλεψαν σε δυάδες. Την ίδια ώρα τους χώριζε ένας τοίχος. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι παίκτες να φωνάζουν για να ακουστούν. Όπως είναι φυσικό αυτό δημιουργούσε προβλήματα συνεννόησης. Οι διαγωνιζόμενοι έπρεπε να παρουσιάσουν δυο ίδια πιάτα. Η ομοιότητα ξεκινούσε από το σκεύος και έφτανε μέχρι την εμφάνιση και τη γεύση.

Καλύτερα αποτελέσματα από τους μπλε

Η μπλε ομάδα που αποτελούνταν από τους Γιώργο, Δημήτρη, Μαρία και Σταύρο κατάφερε να συνεννοηθεί παρά τις φωνές που ακουγόντουσαν μέσα στην κουζίνα. Τα πιάτα που παρουσίασαν ήταν ίδια σε γεύση και εμφάνιση κάτι που άφησε ικανοποιημένους και τους τρεις κριτές. Δεν ίσχυσε το ίδιο για την κόκκινη ομάδα την οποία απάρτιζαν οι Μάρλεν, Τζον, Διονύσης και Σταυρής.

Η κόκκινη ομάδα δεν κατάφερε να έχει τόσο καλό αποτέλεσμα. Οι γεύσεις ήταν καλές, αλλά η εμφάνιση ήταν διαφορετική και τα σκεύη που χρησιμοποίησαν ήταν διαφορά. Η Μάρλεν που ήταν και η αρχηγός της κόκκινης ομάδας φαίνεται πως έχει καταλάβει ότι κατά πάσα πιθανότητα έχει χάσει τη δοκιμασία. Σύμφωνα με τα spoiler η αίσθηση της Μάρλεν θα βγει αληθινή.

Η ομάδα με τα κόκκινα θα χάσει την ομαδική δοκιμασία και θα δει δυο παίκτες της να αποχωρούν. Θυμίζουμε ότι σε αυτή τη φάση δεν υπάρχει ψηφοφορία άρα ούτε και δοκιμασία ασυλίας. Αυτό σημαίνει ότι οι Μάρλεν, Τζον, Διονύσης και Σταυρής θα κληθούν να πάρουν μέρος σε δοκιμασία αποχώρησης διεκδικώντας τη θέση τους στο παιχνίδι. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Μάρλεν και ο Διονύσης θα κάνουν τις πιο αδύναμες προσπάθειες και θα είναι οι δυο παίκτες που θα αποχωρήσουν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments