Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για τη Παρασκευή [05/06/20]

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για τη Παρασκευή [05/06/20]
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Παρασκευή [05/06/20].

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Παρασκευή [05/06/20].

Κριός

Όλοι οι υποψήφιοι για μια θέση στην καρδιά σας περνούν από εξονυχιστικό έλεγχο τώρα. Εννοείται ότι πρέπει να κοιτάξετε πιο προσεκτικά το διαδικτυακό τους προφίλ. Να ελέγξετε μερικά γεγονότα, εάν είναι δυνατόν… Αλλά θα πρέπει να δώσετε και μια δίκαιη ευκαιρία.

Ταύρος

Είστε εξαιρετικά ενδιαφέροντα άτομα, είτε παίρνετε τα αυτιά κάποιου είτε το παίζετε μυστηριώδεις. Εσείς έχετε τον έλεγχο της κατάστασης είτε έχετε βάλει στο μάτι κάποιο ξεχωριστό άτομο, είτε απλώς ζυγίζετε τις επιλογές σας.

Δίδυμοι

Τα καλύτερα όπλα που διαθέτετε αυτή τη στιγμή, είναι οι σκέψεις και τα συναισθήματά σας. Χρησιμοποιήστε τα για να υπερβείτε έναν φόβο που σχετίζεται με την ερωτική σας ζωή ή για να κατακτήσετε έναν στόχο σας.

Καρκίνος

Μπορεί να μην συναντήσετε τον έρωτα της ζωής σας σήμερα αλλά είναι πολύ πιθανό να κάνετε μερικές ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Εάν ένας νέος φίλος σας παραχωρήσει πρόσβαση σε όλους τους φίλους του, ξαφνικά ο κοινωνικός σας κύκλος θα επεκταθεί.

Λέων

Πώς πάει η στρατηγική που ακολουθείτε τώρα στην ερωτική σας ζωή; Ίσως να μην είστε διατεθειμένοι να το αναλύσετε… Αλλά καλό θα ήταν να κάνετε μια μικρή εκτίμηση του τι πάει καλά και τι χρειάζεται διόρθωση.

Παρθένος

Η διακριτική σας γοητεία εξαπολύεται ακριβώς τη σωστή στιγμή και προσελκύει ένα ξεχωριστό άτομο. Ξαφνικά όλα τα άλλα σβήνουν και γίνεστε εσείς το επίκεντρο της προσοχής του.

Ζυγός

Η αντίληψή σας είναι ιδιαίτερα ισχυρή σήμερα. Εάν στρέψετε την κοφτερή ματιά και το εκπληκτικό σας ένστικτο στην ερωτική σας ζωή, θα εκπλαγείτε από όσα θα ανακαλύψετε. Κοιτάξτε, ακούστε και μάθετε.

Σκορπιός

Με κάποιο τρόπο, μαθαίνετε πάντα τις πιο ενδιαφέρουσες πληροφορίες. Σήμερα θα πέσει στην αντίληψή σας ένα ζουμερό ρομαντικό μυστικό. Γιατί να μην το μοιραστείτε με τους ενδιαφερόμενους;

Τοξότης

Είναι καλό που είστε το αφεντικό του εαυτού σας τώρα. Δεν θα ανεχόσασταν να έχετε κάποιο/α σύντροφο να σας λέει τι να κάνετε. Γιορτάστε την αυτονομία σας και κάντε ό,τι θέλετε.

Αιγόκερως

Είναι γνωστό ότι αν βάλετε κάτι στο μυαλό σας, το καταφέρνετε. Και σήμερα θα έχετε εξαιρετικά αποτελέσματα, ειδικά αν βάλετε και όλη σας την καρδιά σε αυτό. Γιατί δεν βάζετε την ίδια ενέργεια και στην ερωτική σας ζωή;

Υδροχόος

Σήμερα νιώθετε ιδιαίτερα συναισθηματικοί. Ίσως δεν είναι η καλύτερη στιγμή να στείλετε αυτό το μήνυμα στον/στην πρώην σας για να του/της εκφράσετε την αιώνια αγάπη σας. Καλύτερα, να στείλετε μήνυμα σε έναν φίλο.

Ιχθύες

Ένας φίλος σας μπορεί να χρειάζεται λίγη βοήθεια με τη σχέση του. Είστε ευτυχείς να του προσφέρετε μια αντικειμενική προοπτική. Δεν χρειάζεται να πούμε ότι κάτι τέτοιες στιγμές χαίρεστε που είστε αδέσμευτοι!

Πηγή: www.astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments