Lifestyle

Ελένη Ράντου: «Έχω βιώσει σεξουαλική παρενόχληση»

Ελένη Ράντου: «Έχω βιώσει σεξουαλική παρενόχληση»
Ελένη Ράντου: Σε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στην ΕΡΤ, η Ελένη Ράντου αποκάλυψε ότι έχει βιώσει σεξουαλική παρενόχληση.

Η γνωστή ηθοποιός Ελένη Ράντου μίλησε για όλους και για όλα στην ΕΡΤ, όπου βρέθηκε καλεσμένη, στην εκπομπή «Αυτός και ο Άλλος». Η δημοφιλής ηθοποιός, στην πρώτη έξοδό της μετά την καραντίνα, μίλησε γι’ αυτά που την ενόχλησαν, αλλά και για όσα έμαθε την περίοδο που όλοι μείναμε αναγκαστικά μέσα στο σπίτι.

Έκανε μια ανοιχτή κουβέντα για τις σχέσεις με τον Θοδωρή Βαμβακάρη και τον Τάκη Γιαννούτσο και εξήγησε γιατί όταν βλέπει ξανά και ξανά τον εαυτό της σε επανάληψη αρπάζει το τηλεκοντρόλ και αλλάζει κανάλι στα… δύο δευτερόλεπτα.

«Μία σειρά που χάρηκα πολύ στην τηλεόραση ήταν η “Εργαζόμενη Γυναίκα”. Είχε την τρέλα να δοκιμάζεις έναν καινούργιο χαρακτήρα σε κάθε επεισόδιο. Είχε μία υπέρβαση. Η πραγματικότητα της τηλεόρασης δεν σηκώνει πλέον πολλές υπερβάσεις. Μετά την κρίση έχουν πέσει πάρα πολύ οι τόνοι τού ερευνούμε, ψάχνουμε και γουστάρουμε. Έχει γίνει περισσότερο “δημόσιο”. Η τηλεόραση έχει να κάνει πάρα πολύ με το οικονομικό. Είναι πιο μπίζνα. Δεν είναι όπως το θέατρο που έχει να κάνει και με την ψυχή. Στην Αμερική, αυτή τη στιγμή, η τηλεόραση είναι πάρα πολύ στα πάνω της. Έχει πάρει κόσμο από τον σινεμά. Ο κόσμος γράφει συνεχώς νέες σειρές. Ψάχνεται. Βέβαια, δίνονται πολλά λεφτά. Γίνονται κινηματογραφικά πράγματα στην τηλεόραση. Εδώ που να το πεις αυτό», είπε ανάμεσα σε άλλα.

Η πιο σοκαριστική στιγμή της συνέντευξης ήταν όταν η Ελένη Ράντου αποκάλυψε ότι έχει υποστεί σεξουαλική παρενόχληση στον χώρο εργασίας της, αν και τόνισε ότι δεν έχει υποστεί βιασμό. «Βέβαια, έχω βιώσει σεξουαλική παρενόχληση στη δουλειά μου. Τoυλάχιστον μέχρι μια ηλικία. Τότε το λέγαμε φλερτ. Είχε φτάσει να ξεπεράσει και τα όρια πολλές φορές. Μπορεί να ήταν σκηνοθέτης, να έκανες ένα ραντεβού και ξαφνικά να κλειδώσει μια πόρτα. Έχω δώσει χαστούκια. Είχα μηχανευτεί διάφορους τρόπους για να ξεγλιστρήσω. Έκραζα… Δηλαδή το μοιραζόμουν με κοπέλες και συναδέλφους: “Έχετε υπόψη σας, αυτό”. Δεν είχα υποστεί βιασμό».

Στοιχεία για τη γνωστή ηθοποιό

Η Ελένη Ράντου γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1965 στο Αιγάλεω Αττικής όπου και μεγάλωσε, αν και κατάγεται από τα Χανιά. Μετά το σχολείο, φοίτησε στο τμήμα γαλλικής φιλολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών και παράλληλα πέρασε στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου από όπου και αποφοίτησε ως αριστούχος.

Το τηλεοπτικό της ντεμπούτο έγινε το 1983, σε ηλικία 18 ετών, μέσα από την σειρά της ΕΡΤ «Ουράνιο Τόξο», όπου είχε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Την ίδια χρονιά εμφανίστηκε και στην σειρά «Η Κυρία Ντορεμί», έχοντας το ρόλο της Ελευθερίας.

Ανάμεσα σε άλλες επιτυχίες, έχει πρωταγωνιστήσει στα «Κωνσταντίνου και Ελένης», «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή», «Εργαζόμενη γυναίκα» κ.ά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments