Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ για καμπάνια τουρισμού: Απομίμηση διαφήμισης καλλυντικών – 32 εκατομμύρια ευρώ με ανάθεση

ΣΥΡΙΖΑ για καμπάνια τουρισμού: Απομίμηση διαφήμισης καλλυντικών – 32 εκατομμύρια ευρώ με ανάθεση
ΣΥΡΙΖΑ για καμπάνια τουρισμού: «Ο πρωθυπουργός έδωσε με απευθείας ανάθεση 32 εκατ. ευρώ σε ιδιωτική εταιρεία για να μας παρουσιάσει τελικά ως καμπάνια προώθησης του ελληνικού τουρισμού την διαφήμιση που χρησιμοποίησε πριν από δύο μόλις μήνες γνωστή εταιρεία καλλυντικών» αναφέρει ο Αλέξης Χαρίτσης.

ΣΥΡΙΖΑ για καμπάνια τουρισμού: Η καμπάνια για την προβολή του ελληνικού τουρισμού προκαλεί νέα κόντρα ανάμεσα σε κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση. Συγκεκριμένα ο ΣΥΡΙΖΑ, δια του εκπροσώπου Τύπου Αλέξη Χαρίτση κατηγορεί την κυβέρνηση για «κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος» και «διεθνή διασυρμό της χώρας», ενώ αποδίδει «την αποκλειστική ευθύνη στον πρωθυπουργό».

«Ο κ. Μητσοτάκης έκανε χθες φιέστα για να παρουσιάσει με τυμπανοκρουσίες το “μεγαλειώδες” project του για τον ελληνικό τουρισμό. Σήμερα αποκαλύπτεται ότι η κυβέρνηση της ΝΔ παρέκαμψε τον ΕΟΤ και έδωσε με απευθείας ανάθεση 32 εκατ. ευρώ σε ιδιωτική εταιρεία για να μας παρουσιάσει τελικά ως καμπάνια προώθησης του ελληνικού τουρισμού την διαφήμιση που χρησιμοποίησε πριν από δύο μόλις μήνες γνωστή εταιρεία καλλυντικών» αναφέρει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ελπίζουμε να μην έχουν το θράσος να ρίξουν σήμερα το φταίξιμο για το πρωτοφανές φιάσκο στον κ. Θεοχάρη. Την αποκλειστική ευθύνη έχει ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης και το “επιτελικό κράτος” του που μας επιστρέφει στις χειρότερες μέρες της ρεμούλας, της τσαπατσουλιάς, της κατασπατάλησης του δημοσίου χρήματος. Του διεθνούς διασυρμού τελικά της χώρας μας» προσθέτει.

Lancaster – Αντιγραφή απο κυβέρνηση Μητσοτάκη

Ο κ. Μητσοτάκης έκανε χθες φιέστα για να παρουσιάσει με τυμπανοκρουσίες το "μεγαλειώδες" project του για τον ελληνικό τουρισμό.Σήμερα αποκαλύπτεται ότι η κυβέρνηση της ΝΔ παρέκαμψε τον ΕΟΤ και προχώρησε σε απευθείας ανάθεση σε ιδιωτική εταιρεία τη διαχείριση της διαφημιστικής εκστρατείας του ελληνικού τουρισμού συνολικού ύψους 32 εκατ. ευρώ για να μας παρουσιάσει ως καμπάνια προώθησης την διαφήμιση που χρησιμοποίησε πριν από δύο μόλις μήνες γνωστή εταιρεία καλλυντικών!Ελπίζουμε να μην έχουν το θράσος να ρίξουν σήμερα το φταίξιμο για το πρωτοφανές φιάσκο στον κ. Θεοχάρη. Την αποκλειστική ευθύνη έχει ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης και το «επιτελικό κράτος» του που μας επιστρέφει στις χειρότερες μέρες της ρεμούλας, της τσαπατσουλιάς, της κατασπατάλησης του δημόσιου χρήματος. Του διεθνούς διασυρμού τελικά της χώρας μας.

Gepostet von Alexis Charitsis – Αλέξης Χαρίτσης am Freitag, 5. Juni 2020

Ωστόσο σημειώνεται πως χθες ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης με δηλώσεις του τόνισε ότι οι επαγγελματίες και εργαζόμενοι στον τουρισμό δεν πείστηκαν από τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού. «Ακόμα πιο ανήσυχοι είναι πλέον οι επαγγελματίες και οι εργαζόμενοι στον τουρισμό, μετά τις χθεσινές, κενές εξαγγελίες Μητσοτάκη. Υπάρχει σαφής αγωνία για το μέλλον της ελληνικής οικονομίας. Η κοινωνία ανησυχεί για τον τρόπο που χειρίζεται την κρίση η κυβέρνηση», τόνισε ο Αλέξης Χαρίτσης, στον ραδιοφωνικό σταθμό Max Fm Πάτρας.

«Η κυβέρνηση προσπαθεί να επιβάλει ένα μοντέλο εσωτερικής υποτίμησης με μειώσεις μισθών, έκρηξη της ανεργίας, μείωση του διαθέσιμου εισοδήματος των πολιτών και κατάρρευση των ασφαλιστικών ταμείων, που θα μας οδηγήσει σε ένα φαύλο κύκλο ύφεσης και μέτρων λιτότητας», πρόσθεσε ο ίδιος και επισήμανε ότι «αυτή η πολιτική εφαρμόστηκε και στα πρώτα χρόνια της δεκαετούς κρίσης και στοίχισε ακριβά στην ελληνική κοινωνία».

Αναφέρθηκε στο σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ

«Στον αντίποδα της «ανοσίας της αγέλης» που επιδιώκει η κυβέρνηση, εμείς από την πρώτη στιγμή μιλήσαμε για την ανάγκη ενός εμπροσθοβαρούς πακέτου στήριξης της ελληνικής οικονομίας», επανέλαβε ο Αλ. Χαρίτσης, αναφερόμενος στο επικαιροποιημένο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ «Μένουμε Όρθιοι» το οποίο εδράζεται σε τρεις πυλώνες: «την προστασία της εργασίας, με διατήρηση των θέσεων εργασίας και τη διασφάλιση των μισθών, τη στήριξη των επιχειρήσεων και των αυτοαπασχολούμενων με επιστρεπτέες ενισχύσεις και τη θεσμοθέτηση ενός βασικού εισοδήματος έκτακτης ανάγκης για τη στήριξη των οικονομικά ασθενέστερων και των μεσαίων στρωμάτων που έχουν πληγεί από την κρίση, ενώ περιλαμβάνει στοχευμένα μέτρα για τον τουρισμό, την εστίαση και τον αγροτικό τομέα και τον τουρισμό» όπως «τη μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση στο 6%» και «τη στήριξη του εσωτερικού τουρισμού». XARITSIS-1200x798

«Η κυβέρνηση δεν έχει καμία δικαιολογία να μην εφαρμόσει το σχέδιο μας, μετά και την πρόταση της Κομισιόν των 32 δισ. ευρώ» τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, χαρακτηρίζοντας την πρόταση αυτή «θετική, καθώς σπάει το ταμπού δεκαετιών ότι η κρίση αντιμετωπίζεται με πολιτικές λιτότητας» και «δικαιώνει την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ». Ξεκαθάρισε όμως, ότι «το πακέτο αυτό δεν πρέπει να συνοδεύεται από τις περίφημες αιρεσιμότητες, μεταρρυθμίσεις που στην πραγματική οικονομία μεταφράζονται σε μείωση μισθών».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments