Αθλητισμός

Κόνορ ΜακΓκρέκορ: Ο παγκοσμίου φήμης πυγμάχος αποσύρεται από την ενεργό δράση

Κόνορ ΜακΓκρέκορ: Ο παγκοσμίου φήμης πυγμάχος αποσύρεται από την ενεργό δράση
Κόνορ ΜακΓκρέκορ: Τα γάντια του ανακοίνωσε πως κρεμάει ο Κόνορ ΜακΓκρέκορ.

Ο παγκοσμίου φήμης πυγμάχος, Κόνορ ΜακΓκρέκορ, ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας του. Ο Ιρλανδός μαχητής έκανε γνωστή την είδηση μέσω Twitter. «Παιδιά, αποφάσισα να αποσυρθώ από τον μαχητικό αθλητισμό. Σας ευχαριστώ όλους για τις φανταστικές αναμνήσεις! Ήταν για φανταστική διαδρομή! Αυτή είναι μια φωτογραφία μου με την μητέρα μου στο Λας Βέγκας μετά από μία από τις νίκες μου για τον παγκόσμιο τίτλο», ανέφερε ο Notorious.

Σε 26 αγώνες στο MMA ο 31χρονος αθλητής είχε 22 νίκες (19 με νοκ άουτ) και 4 ήττες. Η καριέρα του πήρε την κατιούσα μετά την ήττα του από τον Χαμπίμπ Νουρμαγκομέντοφ τον Οκτώβριο του 2018. Τον Αύγουστο του 2017 είχε αντιμετωπίσει σε πυγμαχικό αγώνα τον Φλόιντ Μεϊγουέδερ γνωρίζοντας την ήττα στον δέκατο γύρο με τεχνικό νοκ άουτ. Ο αγώνας αυτός θεωρείται ο πιο ακριβός στην ιστορία της πυγμαχίας, καθώς φέρεται να απέφερε περίπου 100 εκατομμύρια δολάρια στον νικητή και 30 εκατομμύρια δολάρια στον ηττημένο.

Σε παλαιότερη συνέντευξή του στο CNNi ο ΜακΓκρέκορ είχε δηλώσει ότι μέρος της επιτυχίας του οφείλεται στην κληρονομιά της οικογένειάς του. «Το όνομα ΜακΓκρέκορ είναι ιστορικό όταν πρόκειται για μάχη. Πάει πολύ πίσω, μελετήστε το όνομα της οικογένειάς μου και την κληρονομιά της. Ήμασταν μια ατρόμητη φυλή» είχε αναφέρει περήφανος. «Κάποια περίοδο, όποιος έφερε το επώνυμο ΜακΓκρέκορ τιμωρείτο με θάνατο. Είναι στο αίμα μου να πολεμάω και αυτό είναι. Αυτό έκαναν οι πρόγονοί μου, πολύ πριν από εμένα».

O ΜακΓκρέκορ έγινε γνωστός για την ικανότητά του να προσελκύει τον κόσμο να παρακολουθεί τους αγώνες του στα PPVs (Pay-Per-Views) του UFC λόγω της εξωφρενικής του ζωής αλλά και της ικανότητας του στο Trash-Talking (ανταλλαγή απρεπών φράσεων με τους αντιπάλους) κατά τη διάρκεια των συνεντεύξεων τύπου πριν τους αγώνες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments