Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τρίτη [09/06/20]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τρίτη [09/06/20]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Τρίτη [09/06/20].

Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, για την Τρίτη [09/06/20].

Κριός

Σήμερα δεν ανέχεστε ανοησίες από τον/την αγαπημένο/η σας. Η ενέργεια της μέρας σας ενθαρρύνει να αναφέρτε ένα ζήτημα που σας ενοχλεί για καιρό και είστε έτοιμοι να ξεσπάσετε. Απλά προσπαθήστε να μην γελοιοποιηθείτε.

Ταύρος

Το πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να είστε πιο αντιδραστικοί από όσο συνήθως. Έχετε την τάση να διαφωνείτε με κάθε πρόταση που κάνει το ταίρι σας. Αυτή η διάθεση σας δίνει μια προσωρινή αίσθηση δύναμης… Αλλά το ταίρι σας μπορεί να αρχίσει να αναρωτιέται γιατί ανέχεται αυτές τις ανοησίες. Μην προκαλείτε την τύχη σας.

Δίδυμοι

Χρειάζεστε μια ώθηση στην ερωτική σας ζωή και η ενέργεια της σημερινής μέρας θα σας τη δώσει. Εάν κάποιο άτομο έχει προσεγγίσει ερωτικά το αντικείμενο του πόθου σας, μπορεί να νιώσετε θυμό… Και ξαφνικά θα δείξετε μια τόλμη που δεν ξέρατε ότι είχατε.

Καρκίνος

Θέλετε να κάνετε τα πάντα για τη σχέση σας. Εάν περιμένετε τη σωστή στιγμή για κάποια κίνηση, μπορεί να περιμένετε για πάντα. Αλλά σήμερα αισθάνεστε ενθουσιασμένοι και έτοιμοι να αναλάβετε δράση: Αντί να ελπίζετε ότι τα πράγματα εξελιχθούν, είστε διατεθειμένοι να τα στρέψετε εκεί που θέλετε!

Λέων

Δεν μπορείτε πλέον να είστε διακριτικοί για κάποιο τρέχον ζήτημα. Μπορεί να προσπαθήσατε ήδη να το θέσετε απλά σε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο… Αλλά συνειδητοποιείτε ότι αν δεν το γράψετε κάπου με μεγάλα, φωτεινά γράμματα, δεν πρόκειται να καταλάβει. Ας είστε τολμηροί.

Παρθένος

Το πλανητικό σκηνικό μπορεί να σας κάνει να πάρετε κάποιες βιαστικές αποφάσεις για την ερωτική σας ζωή. Πρέπει να είστε προσεκτικοί, για να μην παρασυρθείτε από παράλογα επιχειρήματα. Εάν έχετε κάποιον απώτερο σκοπό, μοιραστείτε τα συναισθήματά σας χωρίς να το παρακάνετε.

Ζυγός

Κάτι σας έχει ενοχλήσει με το ταίρι σας. Ίσως προσπαθούσατε να το κρύψετε κάτω από το χαλί, επειδή ανησυχούσατε για την αντίδρασή σας. Αλλά σήμερα αισθάνεστε έτοιμοι να το θίξετε. Να είστε σταθεροί και να έχετε αυτοπεποίθηση. Ψάξτε για λύσεις, όχι αφορμές για να κατηγορήσετε τον/τη σύντροφό σας.

Σκορπιός

Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε μια απαραίτητη συζήτηση με τον/την αγαπημένο/η σας. Ο μόνος κίνδυνος είναι ότι τα πράγματα μπορεί να ενταθούν πολύ και γρήγορα, να βγουν εκτός ελέγχου. Για να διατηρήσετε ένα ήρεμο κλίμα, επιλέξτε προσεκτικά τα λόγια σας. Μην ρίχνετε λάδι στη φωτιά.

Τοξότης

Είστε ικανοί να προσποιηθείτε άγνοια για μια πρόκληση που δέχεστε στην ερωτική σας ζωή. Αλλά αν στρουθοκαμηλίζετε σήμερα, στην πραγματικότητα κοροϊδεύετε τον εαυτό σας. Μην στερείστε την ευκαιρία να θέσετε νέες κατευθυντήριες γραμμές σε μια σημαντική σχέση. Το καλό που θα προκύψει, αξίζει μια μικρή αναστάτωση.

Αιγόκερως

Η ένταση στην ατμόσφαιρα ίσως σας κάνει να εκραγείτε για ένα ζήτημα που αφορά το ταίρι σας. Αυτός βέβαια δεν είναι ο καλύτερος τρόπος αντιμετώπισης, παρόλο που αρχικά θα αισθανθείτε ανακουφισμένοι. Εάν ζηλεύετε την προσοχή που δίνει σε κάποιο άλλο άτομο, μια σκηνή απλά θα χειροτερέψει την κατάσταση. Πριν κάνετε οτιδήποτε, πάρτε βαθιά ανάσα και μετρήστε ως το 100.

Υδροχόος

Έχετε την τάση να κρύβετε τις ανησυχίες πίσω από το προσωπείο του/της δραστήριου/δραστήριας. Σήμερα θα κάνετε ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατόν, για να μην σκέφτεστε την πραγματική κατάσταση της ερωτικής σας ζωής. Τα άστρα σας συστήνουν να κάνετε κάτι θετικό και εποικοδομητικό πριν αρρωστήσετε… Μην χρονοτριβείτε!

Ιχθύες

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό δεν ευνοεί το να γνωρίσετε καλύτερα κάποιο άτομο. Υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να εκνευρίσει ο ένας τον άλλον. Δεν χρειάζεται να φτάσετε σε αυτό το σημείο. Διατηρήσετε την ευγένεια και την ψυχραιμία σας και να θυμάστε ότι αύριο τα πράγματα θα είναι καλύτερα.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments