Video

The 2night Show καλεσμένοι σήμερα Τετάρτη 10/6: Τσιμιτσέλης, Καραφώτης και Σερέτη στο πλατό του Αρναούτογλου

The 2night Show καλεσμένοι σήμερα Τετάρτη 10/6: Τσιμιτσέλης, Καραφώτης και Σερέτη στο πλατό του Αρναούτογλου
The 2night Show καλεσμένοι σήμερα Τετάρτη 10/6: Όλοι οι σημερινοί καλεσμένοι της εκπομπής που θα περάσουν από την "ανάκριση" του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Απόψε στις 24:00, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται τη Νίκη Σερέτη. Η αγαπημένη σε όλους «Δεβόρα», από τη σειρά «Εκείνες Και Εγώ», επισκέπτεται για πρώτη φορά, την εκπομπή και μιλάει για τη συνειδητή επιλογή της να απέχει από την τηλεόραση και για τη μεγάλη της αγάπη το θέατρο. Μεταξύ άλλων, ανοίγει την καρδιά της στον Γρηγόρη και αποκαλύπτει τους λόγους που την οδήγησαν στην ψυχοθεραπεία, τοποθετείται σε σχέση με τον ρατσισμό που υπάρχει στην Ελλάδα και περιγράφει πώς τον έχει βιώσει η ίδια.

Στην παρέα του Γρηγόρη, και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης. O ταλαντούχος ηθοποιός, που βρίσκεται σε μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής του, μιλάει για τα επαγγελματικά του σχέδια, για τη σχέση του με την Κατερίνα Γερονικολού, για το ενδεχόμενο να ξαναγίνει πατέρας, αλλά και για τη σχέση του με την κόρη του Εύα, μετά τον χωρισμό από τη μητέρα της.

Ο Κώστας Καραφώτης έρχεται στο «The 2Night Show», για πρώτη φορά, και εξομολογείται στον Γρηγόρη πως αν γυρνούσε τον χρόνο πίσω θα απολάμβανε περισσότερο όσα έζησε από το «Fame Story» και μετά. Αναφέρεται, επίσης, στη συμμετοχή του στο «Just The 2 Of Us», καθώς και στα όσα συμβαίνουν στο σόου. Τέλος, μιλά για τη μεγαλύτερή του φοβία αλλά και για το πόσο πιθανό είναι να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας ή να αποκτήσει ένα παιδί, στο μέλλον. «The 2Night Show» κάθε Τετάρτη και Πέμπτη, στις 24:00, στον ΑΝΤ1.

Το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου

The 2Night Show

To «The 2Night Show» είναι ένα ελληνικό τηλεοπτικό βραδινό talk show, με παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και προβάλλεται από τον τηλεοπτικό σταθμό ANT1. Προβλήθηκε για πρώτη φορά στις 11 Νοεμβρίου του 2015 ενώ συνεχίζεται μέχρι και σήμερα για τέταρτη τηλεοπτική σεζόν από το ίδιο κανάλι. Παρόλο που τη σεζόν 2017-2018 η εκπομπή είχε ανανεωθεί για τρίτη σεζόν, με πιθανή περίοδο έναρξης τον Ιανουάριο του 2018, το κανάλι αποφάσισε να ακυρώσει την νέα σεζόν.

Τελικά η τρίτη σεζόν της εκπομπής έκανε πρεμιέρα στις 26 Νοεμβρίου του 2018. Τον Μάιο του 2019, η εκπομπή ανανεώθηκε για τέταρτη σεζόν. Ο τίτλος της εκπομπής προήλθε από τη συχνότητα προβολής της, που γίνεται δύο φορές την εβδομάδα με εξαίρεση μιας εβδομάδα του Ιανουαρίου του 2018 και μία τον Ιούνιο του 2019 που προβλήθηκε μία ακόμη έκτακτη ειδική εκπομπή.

Συντελεστές:

  • Σκηνοθεσία: Θάνος Γκομόζιας, Γιώργος Κικίδης
  • Αρχισυνταξία: Νάνσυ Αντωνίου
  • Executive Producer: Άννα Αρβανίτη
  • Οργάνωση Παραγωγής: Αντώνης Μάτσος
  • Διεύθυνση Παραγωγής: Σταμάτης Τσάκωνας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments