Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για τη Τετάρτη [10/06/20]

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για τη Τετάρτη [10/06/20]
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Τετάρτη [10/06/20].

Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Τετάρτη [10/06/20].

Κριός

Αν αισθανθείτε κάτι περίεργο ανάμεσα σε εσάς και κάποιον/α ξεχωριστό/ή, μην θυμώσετε ή προσπαθήσετε να του/της το ανταποδώσετε. Αρχικά ανακαλύψτε πραγματικά τι συμβαίνει και μετά αποφασίστε πώς θα προχωρήσετε.

Ταύρος

Κάποιες αναταράξεις έρχονται στο δρόμο σας. Παρόλο που αισθάνεστε βολικά με τα παλιά και δοκιμασμένα, νιώθετε την ανάγκη για μια ενδιαφέρουσα αλλαγή. Επιπλέον, σας ανοίγονται πολλές δυνατότητες τώρα.

Δίδυμοι

Μια υγιής εμφάνιση είναι σέξι. Για αυτό βάλτε τα δυνατά σας να τρώτε σωστά και να γυμνάζεστε συχνά και αντισταθείτε στον πειρασμό να μένετε μέχρι αργά στη δουλειά. Ποιος ξέρει; Μπορεί να γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής σας ενώ τρέχετε στο πάρκο.

Καρκίνος

Εφαρμόστε την ίδια οξυδέρκεια που δείχνετε στη δουλειά, στην ερωτική σας ζωή. Αν καταφέρετε να βάλετε για λίγο στην άκρη τα συναισθήματά σας, θα δείτε τα πράγματα πιο ξεκάθαρα.

Λέων

Συνήθως το να κάνετε πολλές ερωτήσεις είναι αγένεια. Αλλά σε ό,τι αφορά ένα καινούργιο ερωτικό ενδιαφέρον, είναι απαραίτητο να ξέρετε που πάτε να μπλέξετε. Εμπρός, ανακρίνετέ τον/την.

Παρθένος

Το μυαλό σας είναι απασχολημένο και δεν δείχνετε ιδιαίτερη προσοχή σε όσα λέει το αντικείμενο του πόθου σας. Επικεντρωθείτε λίγο σε αυτόν/αυτήν και σκεφτείτε πραγματικά όσα ακούτε.

Ζυγός

Σήμερα αισθάνεστε περισσότερο προστατευτικοί με τον εαυτό σας από όσο συνήθως και δεν θέλετε να ρισκάρετε; Μην θεωρήσετε ότι είναι κάτι κακό. Το ένστικτό σας σάς προφυλάσσει με τον τρόπο του. Πρόκειται για κάτι προσωρινό.

Σκορπιός

Τα άστρα στέλνουν μια ιδιαίτερα σέξι ενέργεια στο δρόμο σας σήμερα. Τι σκοπεύετε να κάνετε με αυτήν; Αν είστε έξυπνοι (και δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για αυτό) θα βγείτε στη γύρα για νέες γνωριμίες.

Τοξότης

Τα όνειρά σας κάτι έχουν να πουν για την ερωτική σας ζωή. Προσπαθήστε να τα θυμηθείτε όταν ξυπνάτε ή δοκιμάστε λίγο διαλογισμό. Η φαντασία σας είναι εξαιρετικά ισχυρή.

Αιγόκερως

Είστε ο κατάλληλος άνθρωπος για να κάνει έναν λεπτομερή υπολογισμό των πλεονεκτημάτων, μειονεκτημάτων, κινδύνων και οφελών για μια πιθανή ερωτική κατάσταση. Η αντικειμενικότητά σας είναι εντυπωσιακή – αλλά θα πρέπει να ακούσετε και την καρδιά σας.

Υδροχόος

Τον τελευταίο καιρό σας απασχολεί περισσότερο να προχωρήσετε στην καριέρα, παρά να κάνετε πρόοδο στην ερωτική σας ζωή. Ανεξάρτητα από τις προτεραιότητες που έχετε θέσει, σύντομα θα έρθουν στο δρόμο σας μερικές ενδιαφέρουσες νέες γνωριμίες.

Ιχθύες

Εάν δεν υπερασπιστείτε εσείς τον εαυτό σας, ποιος θα το κάνει; Δεν θα πρέπει να ντρέπεστε να ζητάτε – και τελικά να παίρνετε – αυτό που θέλετε. Πείτε «όχι» σε μια ερωτική κατάσταση που δεν σας ταιριάζει.

Πηγή: www.astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments