Αθλητισμός

Αμρ Ουάρντα: Μόνο με θαύμα θα παραμείνει στον ΠΑΟΚ

Αμρ Ουάρντα: Μόνο με θαύμα θα παραμείνει στον ΠΑΟΚ
Αμρ Ουάρντα: Πολύ δύσκολα θα συνεχίσει στη Θεσσαλονίκη ο Αιγύπτιος.

Άγνωστο παραμένει το που θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα ο Αμρ Ουάρντα. Ο Αιγύπτιος συνεχίζει να προπονείται μόνος του στη Νέα Μεσημβρία με τους ιθύνοντες του ΠΑΟΚ να του έχουν ήδη ξεκαθαρίσει πως δεν επιθυμούν να ασχοληθούν με την περίπτωση του αναγκάζοντάς τον να αναζητήσει το νέο σταθμό στην καριέρα του.Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν το πειθαρχικό παράπτωμα του παίκτη στην ΑΕΛ.

Συγκεκριμένα, η αποβολή του από τους «βυσσινί» λόγω πειθαρχικών παραπτωμάτων τον έφεραν οριστικά εκτός ΠΑΟΚ. Πλέον, καμία ομάδα δεν θέλει να τον εντάξει στο ρόστερ της. Ο Αιγύπτιος έχει επιστρέψει στην Τούμπα καθώς έχει ακόμη συμβόλαιο σε ισχύ με τους Θεσσαλονικείς, ωστόσο δεν έχει ενταχθεί-και ούτε πρόκειται να ενταχθεί- με την υπόλοιπη ομάδα. Η παραμονή του λοιπόν στη συμπρωτεύουσα συγκεντρώνει ελάχιστες έως μηδαμινές πιθανότητες. Βέβαια, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως το συμβόλαιο του με τους “ασπρόμαυρους” λήγει σε έξι μήνες και πως υπάρχουν στην μέση οι 800.000 ευρώ που είχαν δοθεί στον Παναιτωλικό και δεν έχουν αποσβεστεί.

Όσο για το μέλλον του παραμένει μυστήριο:

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα ήδη για την περίπτωσή του έχουν ενδιαφερθεί κάποιες ομάδες, μία εκ των οποίων από την Ελβετία, ενώ ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής έχει αναφέρει από τον Μάιο σε συνέντευξη σε μέσο της πατρίδας του πως στα χέρια του υπήρξε πρόταση από τον Ολυμπιακό. «Το συμβόλαιό μου με τον ΠΑΟΚ λήγει τον Δεκέμβριο. Έχω μία πρόταση από έναν εκ των μεγαλύτερων συλλόγων στην Ελλάδα, τον Ολυμπιακό. Εγώ όμως θα ήθελα να παίξω εκτός Ελλάδας, βρίσκομαι εκεί πέντε χρόνια και είναι αρκετά. Θέλω να απολαύσω το ποδόσφαιρο σε άλλη χώρα. Έχω προσφορές από την Ιταλία και την Ισπανία, αλλά τα πράγματα έχουν ανασταλεί για την ώρα λόγω της κρίσης του κορωνοϊού», ανέφερε ο Ουάρντα στο «yallakora.com». Ωστόσο, στον Ολυμπιακό έχουν δηλώσει άγνοια όσον αφορά τις συγκεκριμένες δηλώσεις. Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ, οι Πειραιώτες δεν μπήκαν ουδέποτε στη διαδικασία συζήτησης για τον Αιγύπτιο επιθετικό. Μάλιστα, σημειώνεται, πως ο Ολυμπιακός δεν θα έμπαινε ποτέ στη διαδικασία απόκτησης του 27χρονου άσσου γνωρίζοντας πως ο Πέδρο Μαρτίνς δεν θα ήθελε να συνεργαστεί με έναν ποδοσφαιριστή που θα του έκανε τη ζωή δύσκολη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments