Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Παρασκευή [12/06/20]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Παρασκευή [12/06/20]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Παρασκευή [12/06/20].

Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, για την Παρασκευή [12/06/20].

Κριός

Εάν προσπαθείτε να προσελκύσετε την προσοχή κάποιου ξεχωριστού ατόμου, θα πρέπει να είστε πιο ξεκάθαροι. Το πλανητικό σκηνικό σας δίνει την επιπλέον ώθηση που χρειάζεστε για να του εξηγήσετε ακριβώς πώς αισθάνεστε. Να είστε ειλικρινείς και δεν θα το μετανιώσετε.

Ταύρος

Η ενέργεια της μέρας υποδεικνύει ότι το άτομο των ονείρων σας, μπορεί να εμφανιστεί στη ζωή σας από το πουθενά. Θα διαπιστώσετε ότι κινείστε στο ίδιο μήκος κύματος και μοιράζεστε το πάθος για την αγάπη και τη ζωή. Το μέλλον σας προδιαγράφεται λαμπρό.

Δίδυμοι

Σήμερα θα χρειαστεί να καταβάλλετε μεγαλύτερη προσπάθεια για να βγείτε από τη ρουτίνα σας. Αλλά μόλις το κάνετε, θα εκπλαγείτε ευχάριστα από όσα θα συμβούν. Η ενέργεια της μέρας υποδεικνύει ότι θα γοητευθείτε από το πάθος και την αφοσίωση κάποιου ξεχωριστού ατόμου.

Καρκίνος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει μια συζήτηση ή συνάντηση με κάποιο ξεχωριστό άτομο. Όσο πιο ανοιχτοί και ειλικρινείς είστε σχετικά με τις ιδέες σας, τόσο περισσότερο θα το γοητεύσετε. Προσπαθήστε να κανονίσετε την επόμενη συνάντησή σας σε ένα πιο ρομαντικό περιβάλλον. Τα υπόλοιπα αφήστε τα στο σύμπαν.

Λέων

Δεν έχει νόημα να κρύβεστε από κάποιο συγκεκριμένο άτομο, ελπίζοντας όμως ότι θα σας προσέξει. Η ενέργεια της μέρας υποδηλώνει ότι είναι περισσότερο από αποφασισμένο να σας μιλήσει, καθώς διαισθάνεται ότι εσείς οι δύο θα τα πάτε πολύ καλά μαζί. Γιατί δεν το δοκιμάζετε; Δεν έχετε τίποτα να χάσετε.

Παρθένος

Το πλανητικό σκηνικό κάνει την ερωτική σας ζωή πιο συναρπαστική και περιπετειώδη. Είναι πιο πιθανό να συναντήσετε την αδερφή-ψυχή σας, αν εμπλακείτε σε θέματα που σχετίζονται με τις σπουδές και τη διδασκαλία. Θα γνωρίσετε κάποιον/α με τον/την οποίο/α θα αισθανθείτε άμεση σύνδεση.

Ζυγός

Η ενέργεια της μέρας δεν θα είναι με το μέρος σας, αν έχετε χαλαρή και κάπως τεμπέλικη διάθεση. Το ταίρι σας θέλει δράση. Σηκωθείτε από τον καναπέ και δραστηριοποιηθείτε – βγείτε εκεί έξω και ζήστε μαζί μια περιπέτεια.

Σκορπιός

Το πλανητικό σκηνικό ενισχύει σε απίστευτο βαθμό την κοινωνική σας ζωή. Μια γνωριμία από το διαδίκτυο μπορεί να αποδειχθεί πολύ τυχερή για την ερωτική σας ζωή, παρόλο που στην αρχή δεν θα το συνειδητοποιήσετε. Η πρώτη εντύπωση για το άτομο που έχετε απέναντί σας είναι ότι είναι επικοινωνιακό, πολυπράγμον και έχει πολλά να πει.

Τοξότης

Μπορεί να νιώσετε ότι κάποιος/α προσπαθεί να σας πιέσει να προχωρήσετε γρήγορα σε μια σχέση, ενώ δεν είστε έτοιμοι. Η ενέργεια της μέρας ενισχύει την αποφασιστικότητα και την ευκολία να ξεπερνάτε τυχόν εμπόδια. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να είστε ξεκάθαροι για τις προθέσεις σας.

Αιγόκερως

Η ενέργεια της μέρας σας κάνει να αισθάνεστε υπέροχα. Αν έχετε μπει πρόσφατα σε μια σχέση, να περιμένετε ότι θα υπάρχει ακόμη μεγαλύτερο πάθος και ένταση ανάμεσά σας. Αν αναζητάτε τον έρωτα, θα τον βρείτε αν ασχοληθείτε με κάτι που πραγματικά σας αρέσει.

Υδροχόος

Η ενέργεια της μέρας ευνοεί τον έρωτα και το πάθος. Εάν συνομιλείτε διαδικτυακά με κάποιον για πρώτη φορά, και οι δύο θα καταλάβετε αμέσως ότι υπάρχει κάτι ξεχωριστό ανάμεσά σας. Βαθιά μέσα σας ξέρετε ότι αυτό θα διαρκέσει πολύ περισσότερο από μερικές εβδομάδες… Αλλά προς το παρόν κρατήστε αυτή την πληροφορία για τον εαυτό σας.

Ιχθύες

Το τελευταίο σας φλερτ έχει ισχυρή άποψη και είναι αποφασισμένο να κάνει τα πράγματα να πάνε με τον δικό του τρόπο. Θα πρέπει να του δείξετε ότι είστε εξίσου αποφασισμένοι. Δοκιμάστε να κάνετε μια σοβαρή συζήτηση μαζί του, ώστε να βεβαιωθείτε ότι κατανοεί τις απόψεις σας.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments