Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για τη Παρασκευή [12/06/20]

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για τη Παρασκευή [12/06/20]
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Παρασκευή [12/06/20].

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Παρασκευή [12/06/20].

Κριός

Μπορεί να πείτε κάτι σε έναν φίλο που θα θεωρηθεί αναίσθητο. Παρόλο που δεν είχατε σκοπό να τον πληγώσετε, τα λόγια σας μπορεί να παρερμηνευτούν. Ζητήστε ειλικρινά συγγνώμη και να είστε πιο προσεκτικοί την επόμενη φορά.

Ταύρος

Μερικές φορές είναι καλύτερο να ελαχιστοποιείτε τις απώλειές σας και να προχωρήσετε. Δεν υπάρχει λόγος να κάνετε άλλη υπομονή με κάποιο άτομο που δεν σας φέρεται σωστά. Εάν δεν σας σέβεται, είναι καιρός να βρείτε κάποιο που θα το κάνει.

Δίδυμοι

Ο έρωτας δεν είναι πάντα στα χέρια της μοίρας. Αν ξέρετε τι αναζητάτε από μια ερωτική σχέση, θα είναι πιο εύκολο να πάρετε τις αποφάσεις σας. Διατηρήστε την αυτοσυγκέντρωσή σας. Το αποτέλεσμα εξαρτάται από εσάς.

Καρκίνος

Χρειάζεστε επειγόντως φροντίδα και τρυφερότητα. Αντί να βασίζεστε στους άλλους για να νιώσετε καλύτερα, γιατί δεν δοκιμάζετε να κακομάθετε λίγο τον εαυτό σας; Σας αξίζουν τα καλύτερα.

Λέων

Αν έχετε αποφασίσει να πείτε σε κάποιο ξεχωριστό άτομο πώς αισθάνεστε, μην μασάτε τα λόγια σας. Να είστε ξεκάθαροι σε σχέση με τις προθέσεις σας και να του δώσετε χρόνο για να αφομοιώσει όσα πείτε. Μπορεί να εκπλαγείτε ευχάριστα από το αποτέλεσμα.

Παρθένος

Σήμερα αναγκάστε τον εαυτό σας να κάνει κάτι κοινωνικό. Ακόμα κι αν θέλετε να χαλαρώσετε μόνοι, πείτε σε μερικούς φίλους να έρθουν στο σπίτι σας για ταινίες και επιτραπέζια. Δεν είναι καλή στιγμή για να μένετε μόνοι.

Ζυγός

Σήμερα έχετε αντικρουόμενα συναισθήματα για κάποιο καινούργιο άτομο. Επειδή δεν μπορείτε να προσδιορίσετε ακριβώς πώς αισθάνεστε για αυτό, δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να σταματήσετε να το βλέπετε.

Σκορπιός

Αν οι πληροφορίες που λαμβάνετε για κάποιο καινούργιο πρόσωπο δεν βγάζουν νόημα, εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας. Μερικές φορές το ένστικτό σας είναι πιο ακριβές από τα στοιχεία που σας δίνονται.

Τοξότης

Αν συνεχίζετε να «φτύνετε» τους φίλους σας, θα θέσετε σε σοβαρό κίνδυνο τη μεταξύ σας σχέση. Σταματήστε να συμπεριφέρεστε αλλοπρόσαλλα και πείτε τους τι συμβαίνει. Μπορείτε να είστε απασχολημένοι και ταυτόχρονα να κρατάτε τους φίλους σας ευχαριστημένους. Το μυστικό βρίσκεται στην επικοινωνία.

Αιγόκερως

Είναι φυσικό να σκέφτεστε τις σχέσεις σας από το παρελθόν με ιδεαλιστικό τρόπο. Αλλά ό,τι έγινε, έγινε. Σκεφτείτε το παρόν και πώς μπορείτε να διαμορφώσετε το μέλλον σας με τις αποφάσεις που θα πάρετε σήμερα. Εσείς έχετε τον έλεγχο του πεπρωμένου σας.

Υδροχόος

Οι φίλοι θα σας δώσουν μια νέα προοπτική σήμερα, σε ένα πρόβλημα που σας απασχολεί αρκετό καιρό. Ακούστε τις ιδέες τους και να είστε ανοιχτοί στις λύσεις που θα προτείνουν, όσο εκκεντρικές και αν τις βρίσκετε.

Ιχθύες

Σήμερα δώστε προσοχή σε μικρές ενδείξεις, ότι κάποιος στενός φίλος ίσως σας βλέπει ερωτικά. Μην περιμένετε κάτι προφανές, όπως λουλούδια και γλυκά. Έχετε το νου σας σε σιωπηλά ερωτικά σημάδια.

Πηγή: www.astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments