Αθλητισμός

ΑΕΚ ΟΦΗ: Οι Κρητικοί υποδέχονται την Ένωση

ΑΕΚ ΟΦΗ: Οι Κρητικοί υποδέχονται την Ένωση
ΑΕΚ ΟΦΗ: Ο ΟΦΗ υποδέχεται την ομάδα του Μάσιμο Κάρερα για τη δεύτερη αγωνιστική των play off. Τα σχέδια των δύο προπονητών.

Το απόγευμα της Κυριακής 14 Ιουνίου στις 19:15 το απόγευμα, ο ΟΦΗ υποδέχεται την ΑΕΚ για τη δεύτερη αγωνιστική των play off στο Ηράκλειο. Ποια είναι τα σχέδια των δύο προπονητών.

Η ενημέρωση από τον ΟΦΗ

Με προπόνηση που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου (13/6) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας για τον εντός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ (14/6, 19:15).

Ο Αντίλ Ναμπί δεν προπονήθηκε, λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό και τέθηκε εκτός αποστολής, όπως και ο Ζοάο Βίκτορ, ο οποίος έχει ενοχλήσεις στη μέση και ακολούθησε μέρος του κανονικού προγράμματος. Ο Felipe Souza συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα, ενώ οι Κοσμάς Τσιλιανίδης και Γιάννης Δερμιτζάκης έκαναν θεραπεία.

Το χθεσινό πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις κινητικότητας, άσκηση μεταβιβάσεων, παιχνίδια σε μικρούς χώρους και τελικό παιχνίδι. Στην 20μελή αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι: Σωτηρίου, Whalley, Γιαννούλης, Νάστος, Κουτρουμπής, Βαφέας, Braun, Μαρινάκης, Κοροβέσης, Στάικος, Sakor, Σουρνάκης, Neira, Mellado, Vaz, Νοικοκυράκης, Δεληγιαννίδης, Semedo, Μάνος, Figueiredo.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο προπονητής της Ένωσης, Μάσιμο Καρέρα προσανατολίζεται να χρησιμοποιήσει βασικό τον Νέλσον Ολιβέιρα στην αναμέτρηση με την κρητική ομάδα.

Στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, η ΑΕΚ ανέβασε την απόδοσή της, όταν μπήκε στον αγωνιστικό χώρο ο Πορτογάλος, οπισθοχώρησε ο Μάνταλος και το σύστημα γύρισε σε 4-2-3-1.

Η έμπνευση με την τοποθέτηση του αρχηγού της ΑΕΚ στην κορυφή της επίθεσης δεν βγήκε στον Ιταλό και κατά πως φαίνεται, ο Ολιβέιρα θα πάρει φανέλα βασικού στην «μάχη» της Κρήτης. Ο Πορτογάλος φορ είναι σε καλύτερη κατάσταση από τον Σέρχιο Αραούχο και θα προτιμηθεί του Αργεντινού επιθετικού.

Πίσω από τον Ολιβέιρα, θα βρίσκεται ο Πέτρος Μάνταλος, με τον σκόρερ Λιβάγια να είναι στα αριστερά. Στην δεξιά πτέρυγα, δεν αποκλείεται να υπάρξει αλλαγή, καθώς δεν ικανοποίησε ο Βέρντε στον αγώνα με το «τριφύλλι». Ετσι, Χρήστος Αλμπάνης και Βίκτρω Κλωναρίδης διεκδικούν μια θέση στο βασικό σχήμα.

Από εκεί και πέρα, Κρίστιτσιτς και Σιμάνσκι δεν… κουνιούνται από το «κιτρινόμαυρο» κέντρο, με τους δύο παίκτες να ψάχνουν ρυθμό μετά την διακοπή. Τέλος, στα στόπερ, παρτενέρ του Βράνιες θα είναι ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, με τον Μπακάκη να είναι στο δεξιό άκρο της άμυνας και τον Χουλτ να διεκδικεί τη θέση του Έλντερ Λόπες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments