Ελλάδα

Αχαρνές: Βρέθηκε η 10χρονη Ιωάννα

Αχαρνές: Βρέθηκε η 10χρονη Ιωάννα
Αχαρνές: Ευχάριστα είναι τα νέα που έρχονται από τις Αχαρνές! Βρέθηκε η 10χρονη Ιωάννα που αγνοείτο από το απόγευμα του Σαββάτου.

Όλα καλά! Εντοπίστηκε η 10χρονη Ιωάννα, η οποία χάθηκε το Σάββατο 13 Ιουνίου το απόγευμα στις Αχαρνές. Το κοριτσάκι βρίσκεται σπίτι και είναι κοντά στους δικούς του. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του ΑΝΤ1, το κορίτσι βρέθηκε σε ένα σπίτι στην περιοχή. Η μικρή Ιωάννα είναι καλά στην υγεία της.

«Μου είπε ότι την έβαφε μια γυναίκα σε ένα σπίτι» είπε η μητέρα της 10χρονης Ιωάννας Καραχάλιου, στην κάμερα του ΑΝΤ1, μετά τον εντοπισμό της.

Τι είχε συμβεί

«Βγήκε να πάει να πάρει ένα παγωτό από μία πλατεία κοντά στο σπίτι μας, στην περιοχή Μπόσκιζα, και χάθηκε το παιδί», είχε δηλώσει ο πατέρας του κοριτσιού στην εκπομπή της Φαίης Μαυραγάνη «Τώρα ό,τι Συμβαίνει» για την εξαφάνιση της κόρης του από το απόγευμα του Σαββάτου.

Όπως δήλωσε ο ανήσυχος πατέρας, το παιδί δεν πήγε στο ψιλικατζίδικο που βρίσκεται πολύ κοντά στην κατοικία αλλά σε ένα άλλο, λίγο πιο μακριά, στην λεωφόρο Καραμανλή και στη συνέχεια χάθηκαν τα ίχνη του. Σύμφωνα με τα όσα είπε στην εκπομπή, κινητοποιήθηκαν από την πρώτη στιγμή οι Αρχές και το «Χαμόγελο του Παιδιού», ενώ τόνισε ότι το παιδί για πρώτη φορά απομακρύνθηκε τόσο πολύ από την κατοικία τους. Μάλιστα, τόνισε ότι δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα και η μικρή δεν πήγαινε πουθενά «χωρίς τη μητέρα του».

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο θείος του παιδιού, το παιδί ζήτησε από τον παππού της, ο οποίος έμενε ακριβώς δίπλα να πάρει μία σακούλα για να βάλει μέσα τις παντοφλίτσες του και αμέσως μετά εξαφανίστηκε.

Στο νοσοκομείο για εξετάσεις η Μαρκέλλα

Να σημειώσουμε ότι με αίσιο τέλος είχε λήξει και η υπόθεση της Μαρκέλλας στη Θεσσαλονίκη. Όμως, η 10χρονη μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης για να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις, με την ίδια να βρίσκεται ακόμα σε σοκ. Θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί η κατάσταση της υγείας της. Μέχρι στιγμής δεν φέρει εμφανείς κακώσεις, ενώ η ιατροδικαστική εξέταση θα το αποδείξει επίσημα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Μαρκέλλα είναι ακόμη σοκαρισμένη και χρειάζεται ξεκούραση, ενώ ειδική ομάδα παιδοψυχολόγων αναμένεται ότι θα σταθεί στο πλευρό της για να τη συνδράμει ψυχολογικά. Στη συνέχεια, οι παιδοψυχολόγοι αναμένεται ότι θα επιχειρήσουν να συλλέξουν πληροφορίες για να απαντήσουν στα ερωτήματα που έχουν προκύψει μετά την εξαφάνισή της. Την ίδια ώρα, ειδικοί εκτιμούν ότι η διαδικασία επούλωσης των ψυχικών πληγών της μικρής θα είναι δύσκολη και η οικογένεια της θέλει απεγνωσμένα να μάθει τι της συνέβη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments