Αθλητισμός

Βιγιαφάνιες Παναθηναϊκός: Συμφώνησαν προφορικά οι δύο πλευρές

Βιγιαφάνιες Παναθηναϊκός: Συμφώνησαν προφορικά οι δύο πλευρές
Βιγιαφάνιες Παναθηναϊκός: Θέμα χρόνου είναι να ξαναντυθεί στα πράσινα ο Λούκας Βιγιαφάνιες.

Τρέχουν τα μεταγραφικά στον Παναθηναϊκό. Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν το “τριφύλλι” να έχει συμφωνήσει προφορικά με τον Λούκας Βιγιαφάνιες για συμβόλαιο τριών ετών και απομένει να συμφωνήσει και με η Μονάρκας. Ο Αργεντινός έχει πάρει άδεια εδώ και κάποιες μέρες από τη μεξικανική ομάδα για να ξεκινήσει συζητήσεις με άλλες ομάδες και η πρώτη του επιλογή ήταν ο Παναθηναϊκός. Το “τριφύλλι” από την πλευρά του ήθελε την επιστροφή του 28χρονου μέσου στην Ελλάδα και έχει εδώ και καιρό έρθει σε επαφή μαζί του με τον Ρόκα να έχει συνομιλήσει με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή και τον ατζέντη του.

Όπως φαίνεται, οι δύο πλευρές τα βρήκαν για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με αποδοχές που θα κάνουν τον Βιγιαφάνιες έναν εκ των πλέον ακριβοπληρωμένων στο ρόστερ της επόμενης σεζόν.

Αυτό που απομένει πλέον για να οριστικοποιηθεί η επιστροφή του Αργεντινού στον Παναθηναϊκό είναι να βρεθεί η “χρυσή τομή” με τη Μονάρκας. Αυτό μπορεί να γίνει με δύο τρόπους. Είτε ο “Βίγια” να μείνει ελεύθερος χωρίς η ομάδα του Μεξικό να ζητήσει κάτι ή με μια άλλη φόρμουλα, ως δανεικός ή μέσω συνιδιοκτησίας ή κρατώντας μεγάλο ποσοστό πώλησης. Όλα δείχνουν όμως πως έχουμε μπει στο τελικό στάδιο ώστε ο Βιγιαφάνιες ο οποίος είχε 53 συμμετοχές και 9 τέρματα στην προηγούμενη θητεία του με την πράσινη φανέλα να επιστρέψει και πάλι.  Το κλειδί στις συζητήσεις είναι η αποζημίωση που θα πάρει ο Βιγιαφάνιες για να λυθεί το συμβόλαιό του.

Μιλάμε για 1,6 εκατομμύρια ευρώ στην διετία που απομένει (έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2022) και προφανώς η Μονάρκας θα θέλει να δώσει το μικρότερο δυνατό ποσό για να τον αποδεσμεύσει. Πάνω σε αυτό το κομμάτι αναμένεται να παιχτεί σκληρό πόκερ και είναι δεδομένο πως ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να έχει καμία ανάμιξη σε αυτό το θέμα. Βέβαια, υπάρχει και το ενδεχόμενο του δανεισμού, ωστόσο, ο παίκτης θέλει να κλείσει μια και καλή το ανεπιτυχές πέρασμά του από το Μεξικό και να γυρίσει στην χώρα που αναδείχθηκε ποδοσφαιρικά και έκανε τις καλύτερες σεζόν στην καριέρα του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments