Αθλητισμός

Όγκνιεν Βράνιες Άντερλεχτ: Για άμεση επιστροφή μιλάνε οι Βέλγοι

Όγκνιεν Βράνιες Άντερλεχτ: Για άμεση επιστροφή μιλάνε οι Βέλγοι
Όγκνιεν Βράνιες Άντερλεχτ: Οι Βέλγοι αναφέρουν ότι οι άνθρωποι της ομάδας θα ζητήσουν τον Βόσνιο από την ΑΕΚ.

Το περασμένο καλοκαίρι η Άντερλεχτ ήθελε να ξεφορτωθεί με κάθε τρόπο τον Βράνιες. Ο Βόσνιος στόπερ είχε βρεθεί στο περιθώριο και το μεγάλο του συμβόλαιο ανάγκαζε την ομάδα να ψάξει λύση για την περίπτωση του. Τότε εμφανίστηκε η ΑΕΚ που δεν είχε πρόβλημα να τον δεχτεί ξανά. Η μεταγραφή έγινε με τη μορφή δανεισμού χωρίς να έχει τοποθετηθεί οψιόν αγοράς. Αυτό σημαίνει ότι ο παίκτης θα πρέπει να επιστρέψει στο Βέλγιο μετά το τέλος του δανεισμού.

Η ΑΕΚ θέλει να κρατήσει τον παίκτη και ο ίδιος θέλει να μείνει στην Αθήνα. Ωστόσο η Ένωση δεν έχει σκοπό να μπει σε διαδικασία διαπραγματεύσεων. Δηλαδή θέλει να αφήσει τον Βράνιες να πάει στο Βέλγιο και να διαπραγματευτεί μόνος του τη λύση της συνεργασίας με την Άντερλεχτ. Υπό νορμάλ συνθήκες την πρώτη Ιουλίου ο έμπειρος στόπερ πρέπει να επιστρέψει στην ομάδα που ανήκει.

Η ανατροπή και ο κορωνοϊός

Η εξάπλωση του κορωνοϊού είχε ως αποτέλεσμα να σταματήσει το πρωτάθλημα μας λίγο πριν αρχίσουν τα play off. Αυτό σημαίνει ότι όταν ολοκληρώνεται επίσημα ο δανεισμός του η ΑΕΚ θα έχει ακόμα παιχνίδια να δώσει. Σε αυτές τις περιπτώσεις η UEFA έχει τονίσει ότι θα πρέπει να γίνει μια διευκόλυνση ωστόσο κανένας δεν μπορεί να περιορίσει μια ομάδα να καλέσει ένα περιουσιακό της στοιχείο.

Όπως αναφέρει η βελγική ιστοσελίδα «Het Laatste Nieuw», η Άντερλεχτ ψάχνεται να δει τι θα κάνει με όλους τους παίκτες που έχει στο ρόστερ της. Ένας από αυτούς είναι και ο Όγκνιεν Βράνιες και τα νέα σύμφωνα με τους Βέλγους δεν είναι καθόλου καλά. Συγκεκριμένα και σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Βράνιες θα πρέπει την 1η Ιουλίου να επιστρέψει στο Βέλγιο για να ξεκινήσει προπονήσεις με την Άντερλεχτ. Αν ισχύσει αυτό η ΑΕΚ δεν θα έχει στη διάθεση της τον ποδοσφαιριστή στην τελευταία φάση των Play off.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που οι Βέλγοι γράφουν κάτι τέτοιο. Βέβαια δεν αποκλείεται να είναι μια κίνηση τακτικής από την Άντερλεχτ για να πιέσει την ΑΕΚ να προχωρήσει σε επίσημη πρόταση. Όπως και να έχει η στάση της ΑΕΚ δεν αλλάζει. Ο Βράνιες πρέπει να βρει μόνος του τη λύση και αν μείνει ελεύθερος η Ένωση θα είναι εδώ για εκείνον.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments