Ελλάδα

Ζέτα Δούκα πρόβλημα υγείας: «Αν δεν προλάβαινα θα έχανα τη μήτρα μου»

Ζέτα Δούκα πρόβλημα υγείας: «Αν δεν προλάβαινα θα έχανα τη μήτρα μου»
Ζέτα Δούκα πρόβλημα υγείας: Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την περιπέτεια υγείας που πέρασε πρόσφατα, η οποία κόντεψε να της προκαλέσει μια μόνιμη βλάβη.

Η γνωστή ηθοποιός Ζέτα Δούκα προχώρησε σε μια αποκάλυψη σε σχέση με την περιπέτεια υγείας που είχε πρόσφατα, αν και, ευτυχώς, πλέον είναι πολύ καλύτερα. Η αγαπητή ηθοποιός αντιμετώπισε κάποιες ορμονολογικές διαταραχές, πήγε για έλεγχο στον γυναικολόγο της και τελικά κατέληξε να μπει στο χειρουργείο, καθώς μέσα σε έξι μόλις μήνες διπλασιάστηκαν τα ινομυώματά της.

«Είμαι 46 χρόνων είχα ορμονολογικές διαταραχές και νόμιζα ότι μπήκα στην κλιμακτήριο», δήλωσε αρχικά η Ζέτα Δούκα στην εκπομπή «Happy Day». Η γνωστή ηθοποιός συνέχισε: «Μέσα σε 6 μήνες διπλασιάστηκαν τα ινομυώματά μου. Αν δεν προλάβαινα, θα έχανα τη μήτρα μου… Το χειρουργείο ήταν πολύ επικίνδυνο θα έχανα ή τις ωοθήκες ή τη μήτρα μου». Η Ζέτα Δούκα, μάλιστα, εξομολογήθηκε ότι από την αρχή της περιπέτειάς της στο πλευρό της ήταν ο σύντροφός της Μιχάλης Χατζηαντωνάς, αλλά και η κόρη της που ήξερε πως η μαμά της «αντιμετώπισε ένα πρόβλημα υγείας και έπρεπε να κάνει ένα σοβαρό χειρουργείο στην κοιλιά».

Περιπέτεια υγείας και για την Αγγελική Ηλιάδη

Μια δύσκολη περιπέτεια αντιμετώπισε πρόσφατα η γνωστή τραγουδίστρια Αγγελική Ηλιάδη, η οποία υποβλήθηκε σε επέμβαση. Όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή της αντιμετώπισε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και συγκεκριμένα έχασε εντελώς την όρασή της από το ένα μάτι και υποβλήθηκε σε επέμβαση. Η Αγγελική Ηλιάδη μιλώντας στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά στο ΑΝΤ1 είπε ότι εξαιτίας κάποιων φαρμάκων έχασε την όρασή της από το ένα μάτι. Η τραγουδίστρια υποβλήθηκε σε επέμβαση και ευτυχώς η όρασή της αποκαταστάθηκε.

«Είχα χάσει την όραση από το ένα μου μάτι, εξαιτίας φαρμάκων που παίρνουμε κατά τη διάρκεια της δουλειάς όταν αρρωσταίνουμε και δεν μπορούμε να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις μας. Είχα χάσει εντελώς την όραση από το ένα μου μάτι, λόγω φαρμάκων που έπαιρνα για να βοηθάω τη φωνή μου στο να τραγουδάω όταν αρρώσταινα ή έκλεινε ο λαιμός.

Ευτυχώς έκανα το χειρουργείο και όλα πήγαν πολύ καλά. Σιγά σιγά γίνεται αυτό μέχρι που κάποια στιγμή φτάνεις στα 0/10 της όρασης και δεν βλέπεις καθόλου. Τώρα όμως βλέπω τα πάντα. Όταν έβγαλα τον επίδεσμο την επόμενη μέρα του χειρουργείου, ένιωσα ότι έβλεπα τα πάντα για πρώτη φορά», αναφέρει η Αγγελική Ηλιάδη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments