Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τρίτη [16/06/20]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τρίτη [16/06/20]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Τρίτη [16/06/20].

Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, για την Τρίτη [09/06/20].

Κριός

Η ενέργεια της σημερινής μέρας σας δίνει μια μοναδική ευκαιρία να εκφράσετε πώς αισθάνεστε με λόγια. Αν σκοπεύετε να προσεγγίσετε κάποιο ξεχωριστό άτομο, κάντε τη συνάντησή σας αξιομνημόνευτη. Χρησιμοποιήστε την ικανότητά σας να δημιουργείτε όμορφες εικόνες με τις λέξεις.

Ταύρος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε την παρουσία σας αισθητή σε κάποιο συγκεκριμένο άτομο. Εάν έχετε κανονίσει να βρεθείτε απόψε, θα περάσετε πολύ καλά μαζί. Η φυσική σας γοητεία θα ενισχυθεί από τη σωστή επιλογή ρούχων, το τέλειο χτένισμα ακόμη και το κατάλληλο άρωμα.

Δίδυμοι

Αν τον τελευταίο καιρό είχατε προβλήματα με τον/την αγαπημένο/η σας, η ενέργεια της σημερινής μέρας θα καταπραΰνει την ένταση. Θα σας δώσει την ευκαιρία να δείτε και οι δύο πόσο ξεχωριστή είναι η σχέση σας. Ένα δώρο θα επισφραγίσει το καλό κλίμα μεταξύ σας και θα δείξει στο ταίρι σας πόσο νοιάζεστε.

Καρκίνος

Το πλανητικό σκηνικό ενθαρρύνει να χαλαρώσετε και να κατεβάσετε τους ρυθμούς στη σχέση σας. Το εν λόγω άτομο αισθάνεται γοητευμένο από εσάς και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει από τη μια στιγμή στην άλλη. Βγάλτε προς τα έξω τα βαθύτερα αισθήματά σας και μοιραστείτε τα μαζί του.

Λέων

Οι άνθρωποι σήμερα θέλουν τα πάντα στο χέρι, χωρίς να προσπαθήσουν πολύ. Μην ακολουθήσετε το πιο σύντομο μονοπάτι προς την καρδιά του ατόμου που σας ενδιαφέρει. Αντ’ αυτού, αφήστε τον εαυτό σας να παρασυρθεί από τη ροή των γεγονότων. Θα φτάσετε πολύ πιο γρήγορα εκεί που θέλετε.

Παρθένος

Η ενέργεια της μέρας δημιουργεί ένα σταθερό περιβάλλον για την ερωτική σας ζωή. Έχετε κουραστεί πια από τα αλλεπάλληλα ραντεβού και τις εναλλαγές συντρόφων. Θέλετε να κατασταλάξετε κάπου. Σήμερα μπορεί να γνωρίσετε το κατάλληλο άτομο.

Ζυγός

Έχετε ζήτηση σήμερα. Μην αναρωτιέστε για τις πιθανότητες που έχετε να γοητεύσετε ένα συγκεκριμένο άτομο. Πηγαίνετε και πείτε του με αυτοπεποίθηση πώς αισθάνεστε κάθε φορά που το βλέπετε. Αφήστε την φυσική σας γοητεία να το φέρει πιο κοντά σας.

Σκορπιός

Το πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να χαλαρώσετε σε σχέση με ένα ραντεβού που θα βγείτε απόψε. Δεν χρειάζεται να προσπαθήσετε για να κάνετε καλή εντύπωση. Όσο πιο χαλαροί και αδιάφοροι φανείτε, τόσο περισσότερο θα γοητεύσετε το αντικείμενο του πόθου σας.

Τοξότης

Εάν σχεδιάζατε να γνωρίσετε κάποιο άτομο καλύτερα, κανονίστε το για απόψε. Η ενέργεια της μέρας σας κάνει ακαταμάχητους. Θα υπάρχει ένα όμορφο και ρομαντικό κλίμα μεταξύ σας, που θα σας επιτρέψει να χαλαρώσετε και να γνωριστείτε καλύτερα. Ανοιχτείτε και μιλήστε του από την καρδιά σας. Δεν θα χάσετε.

Αιγόκερως

Το πλανητικό σκηνικό ενθαρρύνει να πάρετε ρίσκα στην ερωτική σας ζωή. Μπορεί να γνωρίζετε ή όχι, ότι το άτομο που σας ενδιαφέρει έχει ήδη κάποιον/α άλλον/η στο μυαλό του, αν και δεν έχει ακόμη δεσμευτεί μαζί του/της. Πάρτε τη μοίρα στα χέρια σας και παρέμβετε.

Υδροχόος

Η ζωή είναι γεμάτη αλλαγές και μεταμορφώσεις σήμερα. Μπορεί να υπάρξει κάποια ένταση ανάμεσα σε εσάς και τον/την αγαπημένο/η σας αλλά μην ανησυχήσετε ιδιαίτερα. Καλό θα ήταν να κάνετε μια σοβαρή συζήτηση, ακόμη και να εκτονωθείτε λίγο αντί να προσποιείστε ότι όλα είναι μια χαρά μεταξύ σας.

Ιχθύες

Η ενέργεια της μέρας ενισχύει την ένταση και το πάθος στις εμπειρίες που θα βιώσετε. Συνήθως είστε αρκετά τρυφεροί και ευγενικοί στον έρωτα. Αλλά απόψε θα παρασυρθείτε από τη δίνη του πόθου. Δεν θα καταλάβετε καν πότε θα περάσουν οι ώρες, έτσι απορροφημένοι που θα είστε ο ένας με τον άλλο. Σας ζηλεύουμε!

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments