Ελλάδα

Δολοφονία 49χρονου στον Εύοσμο: «Λένε ψέματα μάνα και κόρη» υποστηρίζει η αδερφή του

Δολοφονία 49χρονου στον Εύοσμο: «Λένε ψέματα μάνα και κόρη» υποστηρίζει η αδερφή του
Δολοφονία 49χρονου στον Εύοσμο: Η αδερφή του δολοφονηθέντος ταξιτζή αντιδρά και τονίζει πως ο 49χρονος «αγαπούσε τα παιδιά του και δεν θα έκανε ποτέ τέτοια πράγματα».

Τόσο κατά της συζύγου όσο και κατά της κόρης του 49χρονου οδηγού ταξί που βρέθηκε νεκρός έπειτα από μαχαιριές που δέχθηκε μέσα στο σπίτι του στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, στρέφονται η αδερφή του και λοιποί συγγενείς.

Από την πλευρά της, η αδερφή του 49χρονου δήλωσε μιλώντας στο Star ότι όσα αναφέρθηκαν για το οδηγό ταξί από τις κατηγορούμενες είναι ψέμματα. «Αγαπούσε πάρα πολύ και τα παιδιά του και τη γυναίκα του. Είναι ψέματα. Τα κάνουν για να ελαφρύνουν τη θέση της κόρης, γιατί μαζί μάνα και κόρη τον σκότωσαν».

Τι υποστηρίζει η αδερφή του θύματος;

«Ο αδερφός μου ποτέ δεν σήκωσε χέρι επάνω της. Δεν τιμούν ούτε τη μνήμη του νεκρού. Δεν άξιζε ο αδερφός μου να είναι σε αυτή τη θέση. Στα παιδιά του δεν έλειψε τίποτα, αυτός έκανε στερήσεις για να τα έχουν τα παιδιά του όλα και στο τέλος… Το τέλος το ξέρετε».

«Θα γυρίσουν τώρα και θα πούνε ότι ο Λάζαρος έκανε τέτοιο πράγμα! Είναι δυνατόν; Θα τρελαθούμε τελείως, δηλαδή υπάρχει και θεός, αυτή η γυναίκα, δεν ξέρω, μας έχει αφήσει άναυδους», συνέχισε η αδερφή του νεκρού οδηγού ταξί.

Μάνα και κόρη υποστηρίζουν πως είχαν κακοποιηθεί από τον οδηγό ταξί

Θυμίζουμε πως για τη δολοφονία κατηγορούνται η σύζυγος και η κόρη του 49χρονου, οι οποίες σύμφωνα με τον δικηγόρο τους, υποστηρίζουν ότι είχαν κακοποιηθεί από τον οδηγό ταξί. Και στις δυο γυναίκες ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Ζήτησαν προθεσμία και θα απολογηθούν την Παρασκευή.

Στον αντίποδα, ο δικηγόρος της μητέρας και της κόρης που ομολόγησαν τη δολοφονία του 49χρονου στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, μίλησε για έγκλημα που έγινε εν βρασμώ ψυχής. Όπως αποκάλυψε ο Ιάκωβος Ψωμιάδης μιλώντας στονΑΝΤ1, ήταν η κόρη αυτή που «κατά βάση επέφερε τα πλήγματα» στον 49χρονο.

Η 46χρονη είχε φιλοξενηθεί και σε ξενώνες για κακοποιημένες γυναίκες

Περιγράφοντας τη στιγμή του εγκλήματος είπε πως, έγινε μόλις η γυναίκα πληροφορήθηκε την κακοποίηση της κόρης της από τον πατέρα της. «Εκείνο που οδήγησε στη δολοφονία ήταν η αποκάλυψη», σημείωσε χαρακτηριστικά ο συνήγορος.

Στάθηκε, πάντως, και στην κακοποίηση που είχε υποστεί η 46χρονη από τον εν διαστάσει σύζυγό της, αφού όπως είπε υπάρχουν και στοιχεία ότι είχε στο παρελθόν φιλοξενηθεί σε ξενώνες για κακοποιημένες γυναίκες. «Έχει περάσει πολλά», ανέφερε για το παρελθόν της γυναίκας με το θύμα.

Κληθείς να σχολιάσει το γεγονός ότι η γυναίκα επέστρεψε στον άνδρα που την κακοποιούσε, αφού είχε χωρίσει από αυτόν και είχε κάνει ένα παιδί με άλλον άνδρα, τόνισε το εξής: «Δεν είναι δυνατόν να αναμένουμε από το θύμα ενδοοικογενειακής βίας να περιμένουμε να σκέφτεται όπως εμείς».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments