Lifestyle

Τα τατουάζ της Ναταλίας θα σε τρελάνουν

Τα τατουάζ της Ναταλίας θα σε τρελάνουν
Η ελληνοκύπρια καλλονή έχει κάψει πολλές ανδρικές καρδιές.

Η Ναταλία ή Νάταλι όπως την γνωρίζουν οι περισσότεροι είναι μια από τις πιο όμορφες παρουσίες και από τα πιο “καυτά” κορίτσια του ελληνικού Instagram. Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά της δεν είναι μονάχα οι αισθησιακές της πόζες, αλλά και τα ταουάζ της που προκαλούν “ζημιές” στον ανδρικό πληθυσμό. Η εντυπωσιακή μελαχρινή, η οποία στο παρελθόν υπήρξε ζευγάρι με τον Κώστα Σόμμερ αλλά και τον Δώρο Παναγίδη, από το πρώτο Power of Love, είχε πάρει μέρος στο My Style Rocks.

Και μπορεί να είχε ξεχωρίσει με τις σέξι ενδυματολογικές της επιλογές, όμως, δεν έμεινε πολύ καιρό στο ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ. Σύμφωνα με πληροφορίες η Νάταλι η οποία βγάζει μεροκάματο είτε ως χορεύτρια, είτε ως μοντέλο, φαίνεται πως έχει κερδίσει την καρδιά του Κύπριου ηθοποιού Στέφανου Μιχαήλ. Ο επί δέκα χρόνια συνεργάτης του Ανδρέα Γεωργίου είναι ερωτευμένος σύμφωνα με κυπριακές ιστοσελίδες με την Νάταλι Κάντερ.

Η χορεύτρια και ο ηθοποιός κρατούν προς το παρόν μυστική τη σχέση τους αφήνοντας μέσα από τους λογαριασμούς τους στα social media να φαίνονται εικόνες από το σπίτι όπου βρίσκονται μαζί φουντώνοντας τις φήμες περί φλογερού έρωτα. Μάλιστα η Νάταλι με αφορμή ένα post στον λογαριασμό της σχολίασε πως αυτό το διάστημα περνάει αρκετά καλά και δεν είναι μόνη της. Από την πλευρά του ο ηθοποιός Στέφανος Μιχαήλ, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή “Χαμογέλα” του Open και όταν η παρουσιάστρια της εκπομπής Σίσσυ Χρηστίδου τον ρώτησε εάν είναι σε σχέση αυτό το διάστημα, εκείνος με ένα χαμόγελο στα χείλη απάντησε ότι είναι αρκετά καλά στην προσωπική του ζωή, χωρίς όμως να αποκαλύψει το όνομα της νέας του σχέσης.

Σύμφωνα πάντα με κυπριακές ιστοσελίδες οι δυο νέοι γνωρίστηκαν πριν από λίγους μήνες, ενώ βρήκαν αρκετό χρόνο να περάσουν μαζί και αυτό γιατί η πανδημία του κορωνοϊού διέκοψε τα όποια γυρίσματα που είχε ο 30χρονος ηθοποιός, ενώ ματαίωσε και κάποιες δουλειές της Νάταλι.

Όπως και να έχει η Νάταλι διατηρεί έναν από τους πιο “καυτούς” λογαριασμούς σε instagram και facebook τους οποίους φροντίζει να ενημερώνει με πλούσιο υλικό από τις φωτογραφίσεις της όπου διαφημίζει κυρίως μαγιό, αλλά και με φωτογραφίες από τις πρόβες που κάνει στις διάφορες χορογραφίες που συμμετέχει.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments