Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για τη Τετάρτη [17/06/20]

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για τη Τετάρτη [17/06/20]
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Τετάρτη [17/06/20].

Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Τετάρτη [17/06/20].

Κριός

Το περισσότερο είναι καλύτερο από το τίποτα, αλλά το υπερβολικό είναι χειρότερο από το όχι αρκετό. Τι συμβαίνει με τον έρωτα που κάνει τους ανθρώπους να θέλουν όλο και περισσότερο; Να είστε επιεικείς με τους άλλους. Θα νιώσετε πολύ καλύτερα μακροπρόθεσμα.

Ταύρος

Αναγνωρίστε πόσο μακριά έχετε φτάσει. Δεν είναι εύκολο να μεγαλώνετε, ειδικά όταν βλέπετε πόσο έχουν αλλάξει οι αντιλήψεις σας για τον έρωτα. Κάντε ένα βήμα πίσω και δείτε την ευρύτερη εικόνα. Μια χαρά φαίνεται, έτσι;

Δίδυμοι

Το σύνθημά σας είναι το «όσο ζεις, μαθαίνεις. Γιατί να μην το αλλάξετε λίγο και να το κάνετε «να ζεις, να αγαπάς και να μαθαίνεις»; Ή απλά «αγάπα και μάθαινε»; Το να μπορείτε να ανοίξετε την καρδιά σας σε κάποιον άλλον είναι η πιο διδακτική εμπειρία που έχει να σας προσφέρει η ζωή.

Καρκίνος

Δεν αισθάνεστε και πολύ άνετα με την υπερβολική προσοχή σήμερα. Μείνετε σπίτι και να είστε σίγουροι ότι θα περάσετε καλά. Χαλαρώστε με ένα καλό βιβλίο ή την αγαπημένη σας ταινία.

Λέων

Σας αρέσει να ανακαλύπτετε νέα gadget. Δεν είναι περίεργο που όλοι φίλοι ζητούν την γνώμη σας όταν πρόκειται να αγοράσουν κάτι καινούργιο. Μην αγνοήσετε αυτά τα ένστικτα σήμερα. Θα μάθετε κάτι διαφορετικό και αυτό είναι πάντα θετικό.

Παρθένος

Είστε από τα πιο συμπονετικά ζώδια. Γνωρίζετε την αξία των πραγμάτων και ξέρετε ότι η γενναιοδωρία έχει μεγάλο αντίκτυπο στις ζωές των ανθρώπων. Κάποιο ξεχωριστό άτομο γοητεύεται από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά σας.

Ζυγός

Κάποιος χρειάζεται τις μεταφραστικές σας ικανότητες. Έχετε το χάρισμα να μετατρέπετε τις περίεργες απόψεις κάποιου, σε μια μορφή κατανοητή από όλους. Κάντε ό,τι μπορείτε για να βοηθήσετε και κάποια μέρα θα σας ανταποδώσει τη χάρη.

Σκορπιός

Βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας και κάντε κάτι διαφορετικό από όσα έχετε συνηθίσει. Δεν χρειάζεται να προβείτε σε υπερβολές. Κάντε μια μικρή δοκιμή πρώτα, χωρίς να δεσμευτείτε για κάτι και δείτε τι σας αρέσει.

Τοξότης

Διαφορετικό, φρέσκο, νέο. Αυτές οι λέξεις δεν περιγράφουν μόνο τη στάση σας στη ζωή αλλά και το είδος των ανθρώπων που σας ενδιαφέρουν τώρα. Τα συνηθισμένα μέρη δεν είναι κατάλληλα για το αποψινό υπέροχο ραντεβού σας.

Αιγόκερως

Η συμμετοχή σε μια ομάδα σας δίνει μια αίσθηση σταθερότητας που έχετε ανάγκη αυτή τη στιγμή. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το αν θα βρείτε την αδερφή-ψυχή σας. Αντ’ αυτού, εστιάστε στην υποστήριξη που λαμβάνετε από τους φίλους, την οικογένεια και τους συναδέλφους σας. Είστε πολύ τυχεροί.

Υδροχόος

Είναι εύκολο να παρασυρθείτε από το όραμα κάποιου άλλου για τον έρωτα. Αλλά θα πρέπει να σταματήσετε και να αναρωτηθείτε αν είναι κάτι που πραγματικά θέλετε. Μην μπερδεύετε την αυτοεκτίμησή σας με το να είστε υπεύθυνοι για την ευτυχία κάποιου άλλου.

Ιχθύες

Όταν όλα πάνε στραβά στην ερωτική σας ζωή, δεν είναι δύσκολο να πέσετε σε κατάθλιψη. Αυτό που χρειάζεστε τώρα, είναι μια αίσθηση προοπτικής. Θα σας δοθούν πολλές ευκαιρίες στη ζωή και στον έρωτα. Και οι άσχημες στιγμές που ζείτε τώρα, θα σας φαίνονται σαν κακό όνειρο.

Πηγή: www.astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments