Ελλάδα

Συνδικαλιστής ΕΛ.ΑΣ MEGA: «Στυγνός εγκληματίας» ο ψευτογιατρός

Συνδικαλιστής ΕΛ.ΑΣ MEGA: «Στυγνός εγκληματίας» ο ψευτογιατρός
Συνδικαλιστής ΕΛ.ΑΣ MEGA: Για τις υποθέσεις που βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, όπως είναι η υπόθεση με το βιτριόλι και η υπόθεση με τον «γιατρό μαϊμού» μίλησε συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ.

Η επίθεση με το βιτριόλι και η απάτη με τον ψευτογιατρό είναι από τις υποθέσεις που βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Μάλιστα, για τις συγκεκριμένες υποθέσεις μίλησε ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ Σταύρος Μπαλάσκας στην εκπομπή «MEGA Mag».

Όπως υποστηρίζει ο κος Μπαλάσκας, αναφερόμενος στην υπόθεση με το βιτριόλι, επεσήμανε ότι η Αστυνομία «έδεσε» πολύ καλά την υπόθεση, έχοντας στοιχειοθετηθεί η απόλυτη ενοχή της κατηγορουμένης. Παρόλα αυτά, η κατηγορουμένη μέχρι στιγμής δεν έχει ομολογήσει. Αλλά αυτό, όπως είπε, είναι κάτι που δεν γνωρίζουμε αν οφείλεται σε «στρατηγική του συνηγόρου της κ. Σ. Κεχαγιόγλου ή αν πρόκειται για προσωπική της επιλογή».

Εξάλλου, «η ενοχή της είναι στοιχειοθετημένη μέσα από ένα προανακριτικό υλικό άριστα «δεμένο» και από εδώ και πέρα το θέμα είναι της Δικαιοσύνης». Σημείωσε δε ότι στο παρελθόν έχουν υπάρξει περιπτώσεις, κατά τις οποίες κατηγορούμενοι προσπάθησαν «να βγουν τρελοί», όταν την στιγμή της εγκληματικής πράξης είχαν απόλυτη ψυχική ηρεμία και διαύγεια. Αυτό βεβαίως γίνεται στη συνέχεια αντιληπτό από τα δικαστήρια που λαμβάνουν υπόψη τους και τις εκτιμήσεις των ειδικών.

Χαρακτήρισε τον ψευτογιατρό «στυγνό εγκληματία»

Σχετικά με την υπόθεση του ψευτογιατρού που οδήγησε στον θάνατο δύο ανηλίκων και ενός ηλικιωμένου, τον χαρακτήρισε «στυγνό εγκληματία». Αναφέρθηκε σε παλαιότερες ανάλογες υποθέσεις κατά τις οποίες οι δράστες δεν τιμωρήθηκαν ποτέ, κάνοντας ειδική αναφορά στην υπόθεση του νερού του Καματερού. «Με απόφαση της εισαγγελίας θα δούμε όλοι το πρόσωπό του και το όνομά του», τόνισε ο κ. Μπαλάσκας.

Ο απατεώνας γιατρός εμφανιζόταν άλλοτε ως γιατρός νευροογκολόγος – νευροχειρούργος – φυσιοπαθητικός και άλλοτε ως ερευνητής σπουδαίου ιατρικού κέντρου της Ελβετίας με εξειδίκευση στην παιδοχειρουργική – παιδοογκολογία, ενώ εμφανιζόνταν και άνθρωπος της Εκκλησίας, προσεγγίζοντας τα θύματα του σε μοναστήρια, όπου κατέφευγαν οι ίδιοι ή οι συγγενείς τους για να ζητήσουν, ως ύστατη ελπίδα, βοήθεια από τον Θεό.

Ο κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία κατά συρροή, διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, αντιποίηση ιατρικού λειτουργήματος και απάτη, σύμφωνα με την δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος του, παρίστανε τον διακεκριμένο γιατρό, που μπορούσε να θεραπεύσει ανίατες ασθένειες, κυρίως καρκίνο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments