Διεθνή

Ντόναλντ Τραμπ ΗΠΑ: Δεν πρόκειται να ξανακλείσουμε τη χώρα

Ντόναλντ Τραμπ ΗΠΑ: Δεν πρόκειται να ξανακλείσουμε τη χώρα
Ντόναλντ Τραμπ ΗΠΑ: Παρά το γεγονός ότι πολλές πολιτείες καταγράφουν αύξηση των κρουσμάτων, ο Αμερικανός πρόεδρος ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να μπει ξανα λουκέτο σε δημόσιες υπηρεσίες και επιχειρήσεις.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε χθες Τετάρτη 17 Ιουνίου, ότι η κυβέρνησή του δεν έχει σκοπό να ξανακλείσει επιχειρήσεις και δημόσιες υπηρεσίες, παρότι πολλές πολιτείες καταγράφουν αύξηση των κρουσμάτων μόλυνσης από τον φονικό ιό που σάρωσε την Αμερική και συνεχίζει να καταγράφει ακόμη και σήμερα κρούσματα και θανάτους.  «Δεν πρόκειται να κλείσουμε τη χώρα ξανά. Δεν θα χρειαστεί να το κάνουμε αυτό», είπε ο Τραμπ κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox News. Στην ίδια συνέντευξη, κατηγόρησε εκ νέου τον πρώην σύμβουλο εθνικής ασφαλείας της αμερικανικής προεδρίας Τζον Μπόλτον ότι «παραβίασε τον νόμο» γράφοντας το κατά πολλούς εκρηκτικό υπό έκδοση βιβλίο του για όσα είδε στον Λευκό Οίκο, εκτενή αποσπάσματα του οποίου δημοσιεύθηκαν χθες Τετάρτη στον Τύπο.

«Kάτι δεν πάει καλά με τον πρόεδρο των ΗΠΑ. Είναι ασταθής, αδύναμος, έχει πρόβλημα ομιλίας»

Οι Ρεπουμπλικανοί «αντάρτες» του Ντόναλντ Τραμπ φαίνεται να δυσφημούν την κατάσταση της υγείας του κατόπιν της πρόσφατης δημόσιας εμφάνισης που έκανε σε τελετή αποφοίτησης στρατιωτικής ακαδημίας στις ΗΠΑ. Πρόκειται για ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο YouTube και «ντύνεται» με τη φωνή ενός αφηγητή ο οποίος μιλά για τις στιγμές αδυναμίας του Αμερικανού προέδρου. Μάλιστα, είναι ένα βίντεο που θα προβληθεί και από την αμερικανική τηλεόραση. «Kάτι δεν πάει καλά με τον Ντόναλντ Τραμπ. Είναι ασταθής, αδύναμος, έχει πρόβλημα ομιλίας», τονίζει ο αφηγητής του βίντεο που δημιούργησαν Ρεπουμπλικανοί… αντάρτες. Αιτία είναι το γεγονός πως δεν επιθυμούν την ανανέωση της θητείας του Αμερικανού δισεκατομμυριούχου στον Λευκό Οίκο.

Παράλληλα η ομάδα κατά του Τραμπ, η οποία αποτελείται από εσωκομματικούς του αντιπάλους, με την ονομασία «Τhe Lincoln Project», προωθεί ένα βίντεο που μιλά αρνητικά για τον 74χρονο πρόεδρο προωθώντας όλα τα στιγμιότυπα που τον δείχνουν σε στιγμές αδυναμίας όπως όταν περπατά αργά κατεβαίνοντας μία ράμπα, όταν πίνει νερό σηκώνοντας το ποτήρι με τα δύο χέρια του και όταν μπερδεύει τα λόγια του. Αξίζει να αναφερθεί πως η ομάδα Ρεπουμπλικανών που αντιτίθεται στην επανεκλογή του προέδρου στις εκλογές του Νοεμβρίου εκμεταλλεύτηκε το βίντεο που έκανε τον γύρο του Διαδικτύου το Σάββατο (13 Ιουνίου) απεικονίζοντας τον Τραμπ να κατεβαίνει αργά μια ράμπα σε τελετή αποφοίτησης στην Αμερικανική Στρατιωτική Ακαδημία. Aμφισβητώντας την υγεία του προέδρου, ο οποίος έγινε 74 ετών την Κυριακή, η λεζάντα στο επίμαχο βίντεο που έχει ανέβει στις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης, γράφει: «Γιατί ο Τραμπ κράτησε μυστική τη μεταμεσονύκτια επίσκεψή του στο Ιατρικό Κέντρο Walter Reed Medical Center; Ήρθε η ώρα να το συζητήσουμε»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments