Video

Δανάη Λουκάκη The 2night Show: Ο πρωταθλητισμός, οι σπουδές, η υποκριτική και η φιλία με γνωστή παρουσιάστρια

Δανάη Λουκάκη The 2night Show: Ο πρωταθλητισμός, οι σπουδές, η υποκριτική και η φιλία με γνωστή παρουσιάστρια
Δανάη Λουκάκη The 2night Show: Η τηλεοπτική «Παγώνα»  από τις "Άγριες Μέλισσες" μιλά για όλα, αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων για το τι θα συμβεί στον δεύτερο κύκλο της αγαπημένης σειράς.

Xθες Τετάρτη 17 Ιουνίου ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχθηκε τη Δανάη Λουκάκη, την «Παγώνα», από την επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «Άγριες Μέλισσες». Το κανόε – καγιάκ, ο πρωταθλητισμός, οι σπουδές και τα πτυχία που μπήκαν στο συρτάρι για να ασχοληθεί με το μεγάλος της πάθος, την υποκριτική. Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξης η  Δανάη μιλάει, επίσης, για τη φιλία της με τη Μαρία Μπεκατώρου και εξηγεί γιατί την θεωρεί «το καλντερίμι του είναι της», ενώ η τηλεοπτική «Παγώνα»  δεν διστάζει να κάνει μια μεγάλη αποκάλυψη, για το τι θα συμβεί στον δεύτερο κύκλο της αγαπημένης σειράς.

«Για να πάρω χρυσό μετάλλιο στο κανόε καγιάκ έκανα πάρα πολλές θυσίες, όχι μόνο εγώ αλλά και η μητέρα μου» είπε η ίδια ενώ εξήγησε ότι ο αθλητισμός είχε και τα καλά του: «Με βοήθησε πολύ στη ζωή μου το γεγονός ότι έκανα ατομικά αθλήματα. Έχεις να ανταγωνιστείς τον εαυτό σου και να πειθαρχήσεις» είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός για το κανόε καγιάκ

Τι είπε για την επιτυχημένη σειρά “Άγριες Μέλισσες”

Η ηθοποιός  προχώρησε σε μια μεγάλη αποκάλυψη σε σχέση με το μέλλον της τηλεοπτικής σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί καθώς άφησε να εννοηθεί πως η επιτυχημένη σειρά του θα πάει, όχι μόνο δεύτερη, αλλά και τρίτη σεζόν. «Η επιτυχία του κάστινγκ στις Άγριες Μέλισσες είναι ότι έφεραν ανθρώπους που κουρδίστηκαν και λειτούργησαν πολύ όμορφα και ομοιόμορφα είναι πολύ μεγάλο αβαντάζ. Στη δεύτερη σεζόν, που θα πάμε έξι χρόνια μετά, δεν θα ασχοληθούμε με την ερωτική ζωή της Παγώνας και του Περικλή», είπε η Δανάη Λουκάκη.

Η Δανάη Λουκάκη μίλησε και για την προσωπική της ζωή

Μιλώντας για την προσωπική της ζωή η  Δανάη Λουκάκη, ξεκαθάρισε πως δεν έχει δεχθεί ποτέ μέχρι σήμερα πρόταση γάμου ούτε έφτασε ποτέ κοντά στο ενδεχόμενο αυτό, όμως δεν αποκλείει να συμβεί στο μέλλον. «Εδώ θα σε στεναχωρήσω. Σε αυτό το θέμα δεν είμαι ιδιαιτέρως ομιλητική διότι δεν έχω κάτι να σου πω αυτή τη στιγμή. Δεν είναι αδιακρισία. Εγώ θέλω τη συντροφικότητα. Γάμος θα ‘ναι; Παιδιά θα ‘ναι; Παιδιά χωρίς γάμο; Έναν άνθρωπο θέλω που να μπορούμε να γελάμε» δήλωσε η Δανάη Λουκάκη, συμπληρώνοντας: «Αν ο άλλος δεν έχει χιούμορ και σε φιλικό επίπεδο δεν μπορώ να επικοινωνήσω. Είναι μέσο επικοινωνίας. Αν μου το στερήσεις αυτό… άστο!».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments