Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για τη Παρασκευή [19/06/20]

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για τη Παρασκευή [19/06/20]
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Παρασκευή [19/06/20].

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Παρασκευή [19/06/20].

Κριός

Σήμερα προτιμάτε να το παίξετε εσείς θεός Έρωτας για κάποιον άλλον, παρά να είστε ο στόχος. Με αυτό τον τρόπο θα καταφέρετε να προσθέσετε επιπλέον πόντους στο κάρμα σας.

Ταύρος

Οι φίλοι σας βασίζονται πάντα στην αφοσίωση, την αξιοπιστία σας, για να μην αναφέρουμε και την τρυφερότητά σας. Μην εκπλαγείτε εάν κάποιος από αυτούς ζητήσει σήμερα τη βοήθειά σας σε κάποιο ερωτικό ζήτημα.

 Δίδυμοι

Η δουλειά σας έχει προτεραιότητα σήμερα και αν όχι, θα έπρεπε. Η ενέργειά σας υποδεικνύει ότι θα πρέπει να αναβάλλετε τα σοβαρά ερωτικά ζητήματα για αργότερα. Οποιαδήποτε ενασχόληση με την ερωτική σας ζωή δεν θα έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα τώρα.

Καρκίνος

Η εξερεύνηση του άγνωστου διευρύνει την καρδιά, το μυαλό και τους ορίζοντές σας ταυτόχρονα. Κάντε ερωτήσεις για να ικανοποιήσετε την περιέργειά σας. Άλλωστε είστε υπέρμαχοι της φράσης: «Όσο ζω, μαθαίνω».

Λέων

Κάτι μεγάλο έρχεται στο δρόμο σας, που ενδεχομένως αφορά την ερωτική σας ζωή. Κι ενώ ένα κομμάτι του εαυτού σας θα το απολαύσει πολύ, καλό θα ήταν να αντιδράσετε λογικά και να μην παρασυρθείτε από τα συναισθήματά σας.

Παρθένος

Μπαίνετε στον πειρασμό να απορρίψετε μια καινούργια, εκκεντρική αντίληψη. Κάντε πρώτα μια προσπάθεια να την κατανοήσετε. Αυτό το είδος ψυχικής άσκησης είναι καλό για την καρδιά σας, αφήστε που μπορεί να σας οδηγήσει στον επόμενο έρωτα της ζωής σας!

Ζυγός

Έχετε αρκετά πράγματα να αντιμετωπίσετε τώρα, χωρίς να υπολογίζουμε καν ό,τι αφορά την ερωτική σας ζωή. Αφήστε τα ζητήματα καρδιάς σε εκκρεμότητα και ασχοληθείτε με άλλα πιο τετριμμένα αλλά ουσιώδη θέματα.

Σκορπιός

Βάλτε λίγη δημιουργική ενέργεια στην ερωτική σας ζωή. Αναβαθμίστε το διαδικτυακό σας προφίλ με μια καλλιτεχνική φωτογραφία ή κάποιο πρωτότυπο σχόλιο ή στείλτε ένα ευφυΐες, χιουμοριστικό μήνυμα σε αυτόν/αυτήν τον/την κούκλο/α.

Τοξότης

Μπορεί να βαριέστε να ακούτε τους άλλους να μιλάνε για τη σχέση τους ή για το πώς γνωρίστηκαν μα τον σύντροφο τους. Σήμερα όμως καλά θα κάνετε να ανοίξετε καλά τα αυτιά σας και να δείξετε προσοχή. Υπάρχει κάτι εδώ που θα μπορούσε να βοηθήσει την ερωτική σας ζωή.

Αιγόκερως

Αφήστε τη διαίσθησή σας να καθοδηγήσει την επικοινωνία σας σήμερα. Ο καθένας μπορεί να κάνει τις καθιερωμένες, βαρετές ερωτήσεις η να στείλει το τυπικό μήνυμα «Γεια, τι κάνεις»; Θα πρέπει να σκεφτείτε πιο δημιουργικά, αν θέλετε να έχετε αποτελέσματα.

Υδροχόος

Μην αφήσετε την διάθεσή σας για φλερτ να σας παρασύρει σε ενέργειες που δεν σας αντιπροσωπεύουν. Οι άλλοι μπορεί να σας παίρνουν πιο σοβαρά από όσο παίρνετε εσείς τον εαυτό σας αυτή τη στιγμή. Φροντίστε να κάνετε ξεκάθαρες τις προθέσεις σας.

Ιχθύες

Ξεχάστε τα μικρά, διστακτικά βήματα αν θέλετε να δείτε πρόοδο στην ερωτική σας ζωή. Τώρα χρειάζονται τολμηρά σχέδια και ατρόμητες κινήσεις. Εάν αισθάνεστε μπερδεμένοι ή αναποφάσιστοι, πάρτε τη γνώμη ενός φίλου.

Πηγή: www.astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments