Αθλητισμός

Εξετάζει Εντουάρντο ο Ολυμπιακός

Εξετάζει Εντουάρντο ο Ολυμπιακός
Στο στόχαστρο των πρωταθλητών και ο Εντουάρντο Ενρίκε

Μπορεί ακόμη το πρωτάθλημα να μην έχει ολοκληρωθεί, αλλά ο πρωταθλητής Ολυμπιακός – βάσει και μαθηματικής ακρίβειας όπως λένε οι στατιστικολόγοι- βρίσκεται σε εγρήγορση για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Στόχος των Ερυθρολεύκων είναι να διατηρήσουν τα σκήπτρα στην Ελλάδα ενώ θέλουν ακόμη μια καλή πορεία στην Ευρώπη. Στα πλάνα του προπονητή βρίσκονται διάφοροι παίκτες που θα μπορούσαν να βοηθήσουν την ομάδα του Πειραιά να κατακτήσει τους στόχους της νέας χρονιάς.

Και μπορεί στον Ολυμπιακό να μην έχουν θέσει ως προτεραιότητα στη μεταγραφική περίοδο την απόκτηση χαφ, ωστόσο αν ο Μαντί Καμαρά παραχωρηθεί τότε θα πρέπει να βρεθεί ο αντικαταστάτης του. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ήδη προετοιμάσει το έδαφος για αυτό το σενάριο, με τον Εντουάρντο Ενρίκε να βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Πέδρο Μαρτίνς.

Οι μετοχές του Μεντί Καμαρά έχουν ανέβει σημαντικά στη θητεία του στο λιμάνι και η εμφάνισή του στο παιχνίδι με τον Άρη, έστρεψε και πάλι τους μεταγραφικούς προβολείς πάνω του. Βέβαια, ο Ολυμπιακός αξιώνει 20 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσει τον μέσο από τη Γουϊνέα.

Όπως γράφει το «ΦΩΣ», σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις ο Εντουάρντο έχει ενημερωθεί ανεπισήμως από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας ότι δεν υπολογίζεται για την νέα σεζόν και πως θα δει την πόρτα της εξόδου. Μάλιστα, τα «λιοντάρια» σε πρώτη φάση είναι διατεθειμένα να τον παραχωρήσουν δανεικό. Τα πάντα όμως, θα ξεκαθαρίσουν μετά τις 26 Ιουλίου που ολοκληρώνεται το πορτογαλικό πρωτάθλημα.

Από εκεί και πέρα στον Ολυμπιακό παρακολουθούν τις εξελίξεις, αλλά επισήμως δεν πρόκειται να κάνουν καμία κίνηση από τη στιγμή που ο Καμαρά παραμένει στο ρόστερ. Αν οι «ερυθρόλευκοι» δεχθούν κάποια σούπερ προσφορά για τον Αφρικανό χαφ, τότε ο Εντουάρντο θα είναι η Νο1 επιλογή του Μαρτίνς.

Και δεν είναι η πρώτη φορά που ο Πέδρο Μάρτινς έχει εξετάσει την περίπτωση του συγκεκριμένου παίκτη. Ήδη από το 2019 ήθελε να τον φέρει στο λιμάνι, ωστόσο αυτή τη μεταγραφή δεν έγινε, ενώ σήμερα, εφόσον αλλάξει η κατάσταση με τον Καμαρά τότε είναι σχεδόν σίγουρο ότι ο Ολυμπιακός θα μπει στη διαδικασία να ντύσει με τα ερυθρόλευκα τον Ενρίκε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments