Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για το Σάββατο [20/06/2020]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για το Σάββατο [20/06/2020]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για το Σάββατο [20/06/2020].

Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για το Σάββατο [20/06/2020].

Κριός

Ένα ρομαντικό σχέδιο μπορεί να καθυστερήσει… αλλά έτσι είναι η ζωή, ειδικά αυτή τη στιγμή. Η ευελιξία και η δημιουργικότητά σου όμως, θα προσφέρουν ένα επίπεδο άνεσης. Τελικά, θα μπορέσεις να προγραμματίσεις εκ νέου το σημαντικό σου σχέδιο, με τη συμμετοχή του εραστή σου. Προς το παρόν, εστίασε σε εναλλακτικές λύσεις, που θα σε κάνουν να χαμογελάσεις.

Ταύρος

Δεν αισθάνεσαι σίγουρη ότι γνωρίζεις πού θα σε οδηγήσει μια παθιασμένη αναζήτηση. Όμως ακόμα κι αν δεν ξέρεις πού πηγαίνεις, σίγουρα γνωρίζεις πού έχεις πάει. Μην αποκλείεις το γεγονός πως ο μετασχηματισμός που συμβαίνει μέσα σου αυτή τη στιγμή, σε παροτρύνει για το τι μπορεί να συμβεί και για την συμπεριφορά που δείχνεις προς τα έξω. Το να αισθάνεσαι μεγαλύτερη σιγουριά, δεν είναι απλώς επιλογή – είναι ποιότητα που μπορείς να δημιουργήσεις ή να βελτιώσεις υπέροχα τώρα.

Δίδυμοι

Ακόμα κι αν νιώθεις αμηχανία, είναι σωστή και σοφή κίνηση να ζητήσεις τη συναισθηματική υποστήριξη του αγαπημένου σου. Γενικά είσαι αρκετά αυτάρκης για να ξέρεις πότε μπορείς να διαχειριστείς κάτι μόνη σου και πότε χρειάζεσαι βοήθεια. Άφησε τον εραστή σου να πάρει από τους ώμους σου ένα βαρύ φορτίο. Δεν χρειάζεται να υποφέρεις στη σιωπή.

Καρκίνος

Ανυπομονείς για λίγο χρόνο με τον εαυτό σου! Ωστόσο, ο αγαπημένος σου, μπορεί να έχει άλλες ιδέες σχετικά με αυτό. Αν μπορείς να δείξεις ευελιξία και καπατσοσύνη, τότε όλα καλά! Αν όμως δεν είσαι έτοιμη να περάσεις χρόνο μαζί του, τότε ξεκαθάρισέ το…αλλά με ευαισθησία. Αν νιώσεις καλύτερα έχοντας επαναπροσδιορίσει τον εαυτό σου, τότε θα είναι μια νίκη για τη σχέση σου.

Λέων

Αυτό το διάστημα μπορείς να αποφύγεις απαιτητικά θέματα και να διασκεδάσεις, βάζοντας την απόλαυση στην πρώτη γραμμή της λίστας σου. Μπορεί να χρειαστεί μια συντονισμένη προσπάθεια για να παραμείνεις θετική, ειδικά αν τα ερωτικά σου σε δυσκολεύουν τελευταία. Γι’ αυτό το λόγο, μην κατευθυνθείς σκόπιμα σε καταστάσεις που θα σε απογοητεύσουν. Προς το παρόν, το να κρατάς τα πράγματα ευχάριστα και απλά…. προσφέρει περισσότερα οφέλη, από το να ταξιδεύεις στις σκιές.

Παρθένος

Ακολούθησε τη διαίσθησή σου αυτό το διάστημα, σε ό,τι αφορά τις ερωτικές καταστάσεις που τυχόν βιώνεις ή τις διάφορες σχέσεις σου γενικότερα. Μπορεί να επιθυμείς να ανάψεις νέες, παθιασμένες φλόγες αντί να συνεχίσεις να πυροδοτείς αυτό που φαίνεται σβησμένο. Καθοδηγήσου από την περιέργειά σου, για νέες εμπειρίες. Αυτό θα σε οδηγήσει σε ένα νέο ταξίδι που προσφέρει τη διέγερση που χρειάζεσαι – με κάθε τρόπο και σε κάθε επίπεδο!

Ζυγός

Ανεξάρτητα από το αν είσαι ελεύθερη ή σε σχέση, υπάρχουν οφέλη αν το παίξεις λιγάκι «δύσκολη» αυτό το διάστημα. Σίγουρα, μπορεί να γίνει ενοχλητικό αν το φτάσεις στα άκρα, γι’ αυτό φρόντισε να διατηρήσεις τις πιθανότητές σου, δείχνοντας και λίγο πάθος και γλύκα. Όμως μη δείξεις πολύ διαθέσιμη απέναντι στο ταίρι σου, που θέλει περισσότερα από σένα. Το να είσαι λίγο «κακιά» για να κρατήσεις κάποιον «σε αναμμένα κάρβουνα» διασφαλίζει, ότι θα έχεις κάτι «ωραίο» για «επιδόρπιο».

Σκορπιός

Ένα φιλόδοξο προσωπικό έργο αξίζει να του αφιερώσεις περισσότερο χρόνο για να το συζητήσεις με το σύντροφό σου…. οπότε βρες χρόνο για να αναπτύξεις τα σχέδιά σου στο ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερη, τότε δείξε την ερωτική σου αποφασιστικότητα, όταν παρουσιαστεί η ευκαιρία να δημιουργήσεις μια ιδιαίτερη σχέση. Αν είσαι σε σχέση τότε έχεις ευκαιρίες να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου γι’ αυτό μη τις αφήσεις ανεκμετάλλευτες.

Τοξότης

Σύντομα, ο Ήλιος θα φέρει αλλαγές στην ερωτική σου ζωή. Γι’ αυτό θα ωφεληθείς αν σκεφτείς, πώς θα μπορέσεις να αμφισβητήσεις το status quo που επικρατεί στην ερωτική σου ζωή. Αυτό σημαίνει, επίτευξη νέων στόχων και παθιασμένων σχεδίων για το μέλλον. Γνωρίζεις ότι για να πετύχεις το παθιασμένο δυναμικό σου, σημαίνει σύνδεση με τους πραγματικούς σκοπούς σου! Κατανόησέ το σωστά…και παρακολούθησε τον έρωτα να ανθίζει!

Αιγόκερως

Το να διατηρείς ένα ήσυχο και χαμηλό προφίλ μπορεί να φαίνεται λογική κίνηση, σε ό, τι αφορά την ερωτική σου ζωή. Δεν είναι όμως η τέλεια λύση…κι ας φαίνεται έτσι. Ένα ανεπίλυτο ζήτημα που αιωρείται στη σχέση σου, δεν θα εξαφανιστεί από μόνο του…. και το πέρασμα του χρόνου είναι απίθανο να μειώσει τη σημασία του. Δε χρειάζονται βιασύνες. Χρειάζεται όμως προσοχή. Επέλεξε την κατάλληλη στιγμή και κάνε την κίνησή σου!

Υδροχόος

Μια πνευματική σύνδεση θα μπορούσε να είναι εξίσου σημαντική με οποιαδήποτε άλλη μορφή σύνδεσης τώρα. Πιθανότατα δεν υποφέρεις από έλλειψη δημιουργικής έμπνευσης. Όμως, ο συγχρονισμός που προσφέρεται, θα σε βοηθήσει να ενισχύσεις τον πνευματικό δεσμό με το ταίρι σου. Δύο μυαλά…. θα αποδειχθούν πολύ καλύτερα από ένα – και με πολλούς υπέροχους τρόπους!

Ιχθύες

Σίγουρα, τα πράγματα θα μπορούσαν να γίνουν αμήχανα αν πρέπει να υπερασπιστείς κάτι που πιστεύεις, ακόμα κι αν με το ταίρι σου, δεν έχετε τις ίδιες αντιλήψεις. Όμως η προσπάθεια που καταβάλλεται και από τις δύο πλευρές για να μπορέσετε να βρείτε τις ισορροπίες ή ένα ικανοποιητικό συμβιβασμό, δε θα χαθεί. Συζητήστε το, ταξινομήστε το, αγκαλιάστε το και προχωρήστε!

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments