Αθλητισμός

Ομάρ Ελ Καντουρί: Βρήκε δίχτυα μετά από 658 ημέρες

Ομάρ Ελ Καντουρί: Βρήκε δίχτυα μετά από 658 ημέρες
Ομάρ Ελ Καντουρί: Είναι φανερό πως έχει ξαναβρεί τη θέση του στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ.

Μπορεί να του την έπεσαν στην παραλία, αλλά ο Ομάρ Ελ Καντουρί «απάντησε» στην Τούμπα και είναι φαίνεται να έχει ξαναβρεί τη θέση του στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ αφού στο ματς με τον ΟΦΗ βρήκε και τον δρόμο προς τα δίχτυα, και μάλιστα μετά από 658 ημέρες!

Θυμίζουμε πως ο Καντουρί είχε δεχθεί πρόσφατα, μία μέρα μετά από την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, τα λεκτικά «πυρά» οπαδών του ΠΑΟΚ, σε μια εξόρμησή του στην παραλία. Σύμφωνα με πληροφορίες από το metrosport, φίλοι του ΠΑΟΚ που τον είδαν σε παραλία της Χαλκιδικής παρέα με τον Κρέσπο αμέσως μετά την εντός έδρας ήττα της ομάδας από τους Πειραιώτες, του παραπονέθηκαν έντονα.

Ο Αμπέλ Φερέιρα πιστεύει πολύ στις ικανότητες του Ομάρ Ελ Καντουρί

Αυτά τα παράπονα αφορούσαν τόσο στην παρουσία τη δική όσο και της ομάδας στο συγκεκριμένο παιχνίδι αλλά και γενικότερα φέτος, μεταφέροντάς του την αγωνία των ΠΑΟΚτσήδων για τη φετινή χρονιά. Όμως, ο Αμπέλ Φερέιρα τον πιστεύει και μάλιστα δεν το είχε κρύψει. Σε μία συνέντευξη Τύπου το περασμένο καλοκαίρι, είχε δηλώσει ότι ο Μαροκινός είναι από τους καλύτερους παίκτες με τους οποίους έχει δουλέψει ποτέ.

Έτσι, ο Μαροκινός «απάντησε» με καλή εμφάνιση και γκολ στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, ενώ είχε πάρει 90λεπτο και στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Ευχή των ΠΑΟΚτσήδων να έχει ανάλογη συνέχεια και να βοηθήσει την ομάδα του στα επόμενα κρίσιμα ματς.

Ποια είναι η καριέρα του πριν συνεργαστεί με τον ΠΑΟΚ;

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί είναι γεννημένος στις 21 Αυγούστου 1990 και κατάγεται από Μαρόκο. Πρόκειται για επαγγελματία ποδοσφαιριστή, ο οποίος αγωνίζεται ως επιθετικός μέσος στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Γεννημένος στο Βέλγιο από Μαροκινούς γονείς, ξεκίνησε τη καριέρα του στη K. Diegem Sport. Στη συνέχεια μετακόμισε στην Άντερλεχτ, αφού παρακολουθήθηκε από το τμήμα ανίχνευσης ταλέντων της.

Κατά τη διάρκεια του Torneo di Viareggio το 2007, τον παρακολούθησε η ιταλική Μπρέσια, η οποία τον υπέγραψε το 2008. Έπαιξε δύο σεζόν με την ομάδα νέων της Μπρέσια, καταφέρνοντας να έχει μία συμμετοχή στην πρώτη ομάδα, όταν μπήκε ως αλλαγή σε έναν αγώνα εναντίον της Λιβόρνο στις 30 Μαρτίου 2009, σε ηλικίας μόλις 18 ετών.

Αλλά λόγω της έλλειψης αγωνιστικών ευκαιριών στην πρώτη ομάδα, στάλθηκε ως δανεικός στη Südtirol της Λέγκα Προ, όπου είχε 32 συμμετοχές, σκοράροντας 2 γκολ και δίνοντας 10 ασίστ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments