Αθλητισμός

Πιόνε Σίστο Ολυμπιακός: Εξετάζουν την περίπτωση του Δανού οι «ερυθρόλευκοι»

Πιόνε Σίστο Ολυμπιακός: Εξετάζουν την περίπτωση του Δανού οι «ερυθρόλευκοι»
Πιόνε Σίστο Ολυμπιακός: Στη λίστα των Πειραιωτών φαίνεται πως βρίσκεται ο παίκτης της Θέλτα.

Με το βλέμμα στραμμένο στη νέα σεζόν κινούνται στο Φάληρο. Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να εξετάζουν την περίπτωση του Δανού εξτρέμ της Θέλτα, Πιόνε Σίστο, για αντι-Ποντένσε. Σύμφωνα με τη “Sportday”, Ισπανός ατζέντης δήλωνε βέβαιος ότι μία από τις ομάδες που τσεκάρει τον Πιόνε Σίστο είναι και οι “ερυθρόλευκοι”.

Ο 25χρονος Δανός, με καταγωγή από την Ουγκάντα, διεθνής εξτρέμ αγωνίζεται την τελευταία τετραετία στη Θέλτα, όπου τη φετινή σεζόν μέτρησε συνολικά 22 συμμετοχές με 4 γκολ σε όλες τις διοργανώσερις, ενώ δεσμεύεται για έναν χρόνο ακόμα. Για την ώρα δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες.

Ανεβαίνει στη λίστα ο Ελνένι:

Την ίδια ώρα, την περίπτωση του Μοχάμεντ Ελνένι έχει ξεχωρίσει ο Ολυμπιακός σε περίπτωση πώλησης του Μαντί Καμαρά. Σύμφωνα με την Sportime, το όνομα του 27χρονου Αιγύπτιου χαφ της Άρσεναλ ανεβαίνει αρκετά στη μεταγραφική λίστα των Πειραιωτών και δεν αποκλείεται να γίνει κίνηση για την απόκτησή του σε περίπτωση που παραχωρηθεί ο Μαντί Καμαρά, καθώς ο παίκτης διαθέτει όλα τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά που θέλει ο Πέδρο Μαρτίνς για την συγκεκριμένη θέση.

Σημειώνεται, πως την τρέχουσα σεζόν ο Ελνένι πραγματοποίησε 29 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις αγωνιζόμενος ως δανεικός στη Μπεσίκτας. Η περίπτωσή του θα εξεταστεί μόνο αν υπάρξει πρόταση που θα ικανοποιήσει οικονομικά τον Ολυμπιακό για τον Μαντί Καμαρά.

Στα αγωνιστικά ο Ολυμπιακός φιλοξενεί απόψε στις 21:30, στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», τον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστική των play offs του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς θέλει τη νίκη κυρίως για ψυχολογικούς λόγους ενόψει της συνέχειας αλλά και για να παραμείνει αήττητη τη φετινή σεζόν. Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν προτίθεται να κάνει αλλαγές στο αρχικό σχήμα, εκτός από το πρόσωπο που θα αντικαταστήσει τον Ματιέ Βαλμπουενά.

Την «ερυθρόλευκη» εστία θα υπερασπιστεί ο Σα, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Ομάρ, Σεμέδο, Μπα και Τσιμίκα. Την τριπλέτα στα χαφ θα αποτελέσουν οι Γκιγέρμε, Καμαρά και Μπουχαλάκης. Ο Λοβέρα φαίνεται πως έχει το προβάδισμα να ξεκινήσει αντί του Βαλμπουενά, αριστερά θα είναι ο Μασούρας και στην κορυφή της επίθεσης ο Ελ Αραμπί.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments