Video

Ναταλία Γερμανού: Η έκπληξη των συνεργατών της για τα γενέθλιά της

Ναταλία Γερμανού: Η έκπληξη των συνεργατών της για τα γενέθλιά της
Ναταλία Γερμανού: Γιορτινό ήταν το κλίμα στην εκπομπή της αφού οι συνεργάτες της είχαν ετοιμάσει μία υπέροχη έκπληξη ζωντανά στον αέρα.

Τα γενέθλιά της έχει η Ναταλία Γερμανού, η Ελληνίδα παρουσιάστρια, ραδιοφωνική παραγωγός και στιχουργός, τη Δευτέρα 22 Ιουνίου.

Όμως επειδή η εκπομπή που παρουσιάζει με την ομάδα της, είναι κάθε Σαββατοκύριακο, οι συνεργάτες της, μεταξύ των οποίων ο Κώστας Τσουρός και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, εκμεταλλεύτηκαν την κοντινή στην ημερομηνία γενεθλίων της ημέρα και της έκαναν έκπληξη.

Έκπληκτη και συγκινημένη η γοητευτική παρουσιάστρια

Εξάλλου, μετά το βίντεο με τις ευχές της Άννας Βίσση, ο Κώστας Τσουρός έφερε μια εντυπωσιακή τούρτα που είχαν ετοιμάσει από το κανάλι σε σχήμα «Ν» και όλοι μαζί της ευχήθηκαν «χρόνια πολλά».

Έτσι, γιορτινό ήταν το κλίμα στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα Δε Γίνεται» την Κυριακή 21 Ιουνίου αφού οι συνεργάτες της την αιφνιδίασαν με ό,τι είχαν ετοιμάσει. Για τα γενέθλιά της λοιπόν, που έχει τη Δευτέρα (22 Ιουνίου) της έφεραν μία εντυπωσιακή τούρτα προκαλώντας έκπληξη και συγκίνηση στην παρουσιάστρια.

Οι ευχές των Ελλήνων celebrities στη Ναταλία Γερμανού

Και αντί να τη δούμε να σβήνει τα κεράκια της, εξήγησε γιατί δεν θα το έκανε. Μάλιστα, μια ημέρα πριν τα γενέθλια της Ναταλίας Γερμανού, ο Σάκης Ρουβάς και ο Στέλιος Ρόκκος εμφανίστηκαν στο «Καλύτερα Δε Γίνεται» μέσω skype για να της δώσουν τις ευχές τους, αφού είναι φίλοι σχεδόν 30 χρόνια.

Οι εκπλήξεις όμως δεν σταμάτησαν εκεί αφού αμέσως μετά προβλήθηκε ένα βίντεο με ευχές από τη Μαρία Μπεκατώρου, τον Σάββα Πούμπουρα αλλά και τον Αλέξη Γεωργούλη. Και φυσικά με το γνωστό χιούμορ που τη διακρίνει, είπε πόσο ετών γίνεται αφού η Ναταλία Γερμανού είναι ακομπλεξάριστη με το θέμα της ηλικίας ενώ έχει αποδείξει με την εμφάνισή της, ότι ο χρόνος είναι «σύμμαχός» της.

Η Ναταλία Γερμανού γεννήθηκε στην Αθήνα και είναι κόρη του δημοσιογράφου και συγγραφέα Φρέντυ Γερμανού και της διαφημίστριας Εριέττας Μαυρουδή. Σε ένα αρκετά σύντομο χρονικό διάστημα, σχεδόν δύο ετών από τη γέννησή της, οι γονείς της αποφάσισαν να λύσουν τον γάμο τους και από τότε το μεγάλωμα της Ναταλίας ανέλαβε η μητέρα του Φρέντυ Γερμανού και γιαγιά της Ναταλίας, Ελένη, μέχρι και την ηλικία των 18 ετών που η Ναταλία Γερμανού ενηλικιώθηκε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments