Αθλητισμός

Άρης Κυριαζής: Φήμες ότι αφήνει τον Ολυμπιακό για να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό

Άρης Κυριαζής: Φήμες ότι αφήνει τον Ολυμπιακό για να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό
Άρης Κυριαζής: Ο γνωστός τεχνικός δεν αποκλείεται να φύγει από τα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού για να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό.

Το τελευταίο διάστημα υπάρχει μια πλήρη ενεργοποίηση του Γιάννη Αλαφούζου στα θέματα του Παναθηναϊκού. Ο ιδιοκτήτης της ομάδας με τον Τσάβι Ρόκα στο πλευρό του παίρνουν τις αποφάσεις για την επόμενη μέρα. Αυτό οδηγεί τον Γιώργο Δώνη στην πόρτα της εξόδου μόλις ολοκληρωθεί και επίσημα η χρονιά. Τη θέση του θα πάρει ο Ισπανός Ντάνι Πογιάτος που μέχρι σήμερα προπονεί την ομάδα νέων της Ρεάλ Μαδρίτης. Αυτό φανερώνει και την τάση που θα ακολουθήσει η ομάδα τα επόμενα χρόνια.

Η πρόθεση του Γιάννη Αλαφούζου είναι ο σύλλογος να αναδείξει τα ταλέντα που υπάρχουν, ενώ όσοι θα έρθουν δεν θα είναι προχωρημένης ηλικίας. Επομένως εκτός από την πρώτη ομάδα δεν αποκλείεται να υπάρξουν αλλαγές και στα τμήματα υποδομής. Στον Παναθηναϊκό πιστεύουν ότι η αρχή πρέπει να γίνει από τις μικρές ηλικίες και εκεί εντοπίζεται η πρώτη αλλαγή.

Φήμες για επιστροφή Κυριαζή

Στη θέση του προπονητή της Κ15 βρισκόταν Θωμάς Μαυρουδής. Ο έμπειρος τεχνικός αποτελεί παρελθόν από την Κ15 των “πρασίνων”, λίγες μέρες μετά τη μεταγραφικού του 19χρονου γιου του, Παύλου στον Ολυμπιακό. Όσο για τον αντικαταστάτη του, ενδέχεται να είναι ένας παλιός γνώριμος του Παναθηναϊκού. Για την ακρίβεια ένας άνθρωπος που έχει περάσει μια ζωή στον Παναθηναϊκό.  Σύμφωνα με τη “Sportday” ένα από τα ονόματα που παίζουν είναι του Άρη Κυριαζή, ο οποίος το καλοκαίρι του 2017 αποχώρησε από το Τριφύλλι μετά από 18 χρόνια για να πάει στον Ολυμπιακό.

Οι άνθρωποι της ομάδας πιστεύουν ότι οι ακαδημίες έχουν αρκετό ταλέντο και αν δουλευτεί σωστά τότε μπορεί να στελεχώσει την πρώτη ομάδα. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τα τελευταία χρόνια μερικά βασικά στελέχη της πρώτης ομάδας έχουν βγει από τις ακαδημίες. Το παράδειγμα του Τάσου Χατζιγιοβάννη και του Γιάννη Μπουζούκη είναι χαρακτηριστικά. Το μεγάλο στοίχημα για όλους στην ομάδα είναι τα επόμενα χρόνια σε αυτή την κουβέντα να έχουν μπει και άλλοι ποδοσφαιριστές. Παράλληλα ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να παράγει και να πουλάει ακριβά ποδοσφαιριστές όπως κάνουν πολλές Ευρωπαϊκές ομάδες όλα αυτά τα χρόνια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments