Lifestyle

Νίκος Ψαρράς: Όταν έτρωγε σπανακόπιτα με τον Τομ Χανκς στο Χόλιγουντ [pic]

Νίκος Ψαρράς: Όταν έτρωγε σπανακόπιτα με τον Τομ Χανκς στο Χόλιγουντ [pic]
Νίκος Ψαρράς: Δημοσίευσε μια φωτογραφία από το μακρινό παρελθόν του, όταν είχε εγκατασταθεί στην Αμερική και στο πλάι του, ο Τομ Χανκς να δοκιμάζει σπανακόπιτα.

Μια φωτογραφία από το παρελθόν, στην οποία είναι με τον Τομ Χανκς, δημοσίευσε στον προσωπικό και επίσημο λογαριασμό του στο Instagram ο Νίκος Ψαρράς.

Πρόκειται για ιδιαίτερο υλικό που έχει στη διάθεσή του ο Έλληνας ηθοποιός ο οποίος αυτή την περίοδο βρίσκεται στα γυρίσματα της σειράς «Άγριες Μέλισσες», καθώς θα… εισβάλει στο Διαφάνι ενσαρκώνοντας τον σύζυγο της Βιολέτας, και με μια φωτογραφία από το παρελθόν θυμήθηκε μερικές στιγμές του.

Η φωτογραφία με τον Τομ Χανκς

Ο αγαπημένος ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα στιγμιότυπο από την εποχή που βρισκόταν στην Αμερική, όταν είχε εγκατασταθεί εκεί για μερικά χρόνια, επιδιώκοντας μια διεθνή καριέρα.

Να θυμίσουμε πως ο ίδιος γεννήθηκε στο Σοχό του νομού Θεσσαλονίκης και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Το 1994 αποφοίτησε με άριστα από την Δραματική Σχολή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος (ΚΘΒΕ) και κέρδισε την Υποτροφία Μελίνα Μερκούρη την ίδια χρονιά.

Από το 1999 και για έξι χρόνια έμεινε στη Νέα Υόρκη

Η πρώτη του θεατρική εμφάνιση ήταν το 1991 στους «Δαιμονισμένους» που ανέβασε το ΚΘΒΕ σε σκηνοθεσία Γιάννη Ιορδανίδη. Ο ίδιος σκηνοθέτης του εμπιστεύτηκε δύο ακόμα σημαντικούς ρόλους στο «Μοναχικό της Αλεξάνδρειας» το 1993 και στο «Πέρα από τ’ αγάλματα» το 1994 στο περιθώριο των εκδηλώσεων των Δημήτριων.

Στο θέατρο έχει συνεργαστεί με το Γιώργο Κιμούλη, στο «Μάκβεθ» του Σαίξπηρ. Έχει συμμετάσχει με πρωταγωνιστικούς ρόλους σε πολλές κινηματογραφικές, θεατρικές και τηλεοπτικές παραγωγές. Συμμετείχε στη τηλεοπτική σειρά του ΑNT1 «Μαύρος Ωκεανός» που προβλήθηκε το 2000.

Από το 1999 και για έξι χρόνια έμεινε στη Νέα Υόρκη, όπου με υποτροφία σπούδασε στο H.B. Studio και στο Stella Adler Conservatory με μια αντίστοιχη υποτροφία. Συμμετείχε σε δύο τηλεοπτικές παραγωγές, το «Guiding Light» και το «One life to live».

«Μια φορά κι ένα καιρό στο Χόλιγουντ…»

Στη φωτογραφία που ανέβασε, βλέπουμε ένα πολύ γνώριμο πρόσωπο, που δεν είναι άλλο από τον διάσημο ηθοποιό Τομ Χανκς, ενώ οι δύο τους ποζάρουν καταναλώνοντας ελληνική σπανακόπιτα! «Μια φορά κι ένα καιρό στο Χόλιγουντ της Καλιφόρνιας, δοκιμάζοντας σπανακόπιτα», έγραψε ο Νίκος Ψαρράς στη λεζάντα της φωτογραφίας του και τα σχόλια των θαυμαστών έπεσαν… βροχή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments