Ελλάδα

Απαγωγή Μαρκέλλας: Γείτονας της 33χρονης αναφέρει πως η γυναίκα «είναι ανίκανη για να δράσει μόνη της»

Απαγωγή Μαρκέλλας: Γείτονας της 33χρονης αναφέρει πως η γυναίκα «είναι ανίκανη για να δράσει μόνη της»
Απαγωγή Μαρκέλλας: Νέες εξελίξεις έρχονται στο φως. Ένας γείτονας της 33χρονης υποστηρίζει ότι η συγκεκριμένη γυναίκα "είναι ανίκανη να δράσει μόνη της", κάποιος ερχόταν στο σπίτι, συμπληρώνει". Αναλυτικά όλα όσα είπε.

Μια εξίσου τραγική υπόθεση που έχει σοκάρει το πανελλήνιο είναι η απαγωγή της 10χρονης Μαρκέλλας και συγκεκριμένα όλα όσα ήρθαν στο φως της δημοσιότητας έπειτα από τον εντοπισμό της 33χρονης που κατηγορείται για την αρπαγή της μαθήτριας από την Κάτω Τούμπα. “Παγωμένη” η κοινωνία παρακολουθεί τις εξελίξεις γύρω από το πρωτόγνωρο συμβάν, ενώ νέα στοιχεία έρχονται στο φως μέρα με τη μέρα, λεπτό προς λεπτό. Ειδικότερα, γείτονας της κατηγορούμενης, μίλησε στην πρωινή εκπομπή του MEGA αποκαλύπτοντας πως η 33χρονη είχε ύποπτες επαφές, ενώ όπως είπε «είναι ανίκανη να δράσει μόνη της». «Κάποιος ερχόταν στο σπίτι. Είχε έρθει κανα-δυο φορές με ένα άσπρο τζιπ, ήταν κουρεμένος γουλί. Είναι ανίκανη για να δράσει μόνη της, ειδικά αυτή η γυναίκα. Μάλλον τα πήρε πάνω της, για να σώσει κάποιον ή την απείλησαν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο γείτονας της 33χρονης που κράτησε την ανωνυμία του.

Η 33χρονη που άρπαξε τη 10χρονη Μαρκέλλα έχει οδηγηθεί στις γυναικείες φυλακές Θήβας – Φοβάται για τη ζωή της

Η γυναίκα που κατηγορείται για την απαγωγή της Μαρκέλλας έχει οδηγηθεί ήδη από χθες στις γυναικείες φυλακές της Θήβας, ενώ η Αστυνομία, κατόπιν διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφία της 33χρονης κατηγορούμενης. Η κατηγορούμενη παραμένει στις φυλακές της Θήβας, ωστόσο εκφράζει φόβους για τη ζωή της, λόγω της δημοσιοποίησης των στοιχείων της και για τον λόγο αυτό αιτήθηκε τη μεταγωγή της σε άλλη φυλακή. Επιπλέον, όπως έκανε γνωστό, ο συνήγορος της, Βασίλης Νουλέζας, η πλευρά της 33χρονης αιτήθηκε την ακύρωση της προφυλάκισής της.

Σοκαριστική η απολογία της

Η 33χρονη γυναίκα, μετά την πολύωρη απολογία της ενώπιον της α’ τακτικής ανακρίτριας Θεσσαλονίκης, κρίθηκε προσωρινά κρατούμενη για την υπόθεση αρπαγής της μικρής Μαρκέλλας κοντά σε σχολείο της Κάτω Τούμπας και πήρε τον δρόμο για τις Γυναικείες Φυλακές Θήβας. Όπως έγινε γνωστό, η κατηγορούμενη -απολογούμενη- αρνήθηκε τις βαρύτατες πράξεις που της αποδίδει το κατηγορητήριο και συνδέονται με ασελγείς πράξεις, αποδεχόμενη μόνο την προμήθεια ναρκωτικών, την οποία απέδωσε στην τοξικοεξάρτησή της, ενώ υπέβαλε αίτημα διενέργειας ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.

«Δεν υπήρξε ερωτική έλξη για την 10χρονη, σε καμία περίπτωση για ανήλικα παιδιά. Επιλέγω ερωτικούς συντρόφους μεγαλύτερους σε ηλικία από εμένα. Έτσι όπως την πήρα, έτσι θα την παρέδιδα. Ήμουν θολωμένη (βλέποντας ειδήσεις), σε μια κατάσταση που δεν μπορούσα να αντιμετωπίσω. Κατέστρεψα τον φορητό υπολογιστή στην Κατερίνη όταν διάβασα ότι η ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται κοντά στη σύλληψή μου, πανικόβλητη για να μην εντοπιστώ», είπε απολογούμενη η 33χρονη, σύμφωνα με τον δικηγόρο της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments