Τεχνολογία

Έτσι μπορείς να ξεκλειδώνεις το αυτοκίνητό σου από το κινητό σου

Έτσι μπορείς να ξεκλειδώνεις το αυτοκίνητό σου από το κινητό σου
Το νέο σύστημα θα επιτρέπει ακόμα στους χρήστες του να μοιράζονται τα «διαδικτυακά τους κλειδιά» με φίλους και συγγενείς.

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής προσφέρει πολλές ανέσεις και ευκολίες σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, ενώ σημαντικός «σύμμαχος» των ανθρώπων στην καθημερινότητά τους είναι το κινητό smartphone τους.

Για παράδειγμα, πριν από λίγο καιρό είχε κυκλοφορήσει εφαρμογή με την οποία έχεις τη δυνατότητα να ελέγχεις τις συσκευές του σπιτιού σου. Και αν τυχόν έχεις ξεχάσει κάτι ανοιχτό, όπως τον θερμοσίφωνα, μπορείς πολύ εύκολα και γρήγορα να τον κλείσεις ακόμα και αν είσαι μακριά.

Το νέο σύστημα θα λειτουργεί στα iPhone που «τρέχουν» το iOS 13

Τώρα η γνωστή αμερικάνικη πολυεθνική εταιρεία τεχνολογίας, με έδρα στο Κουπερτίνο στην Καλιφόρνια, η Apple, παρουσίασε ένα νέο «έξυπνο» σύστημα το οποίο θα λειτουργεί στα iPhone που «τρέχουν» το iOS 13. Μέσα από αυτό το σύστημα θα μπορείς να ξεκλειδώνεις το αυτοκίνητο σου από το κινητό!

Επιπλέον αυτό το νέο σύστημα, σύμφωνα με το pronews, θα επιτρέπει ακόμα στους χρήστες του να μοιράζονται τα «διαδικτυακά τους κλειδιά» με φίλους και συγγενείς μέσω του συστήματος iMessage της εταιρείας. Πάντως, αρχικά θα λειτουργήσει στη σειρά 5 της BMW, ενώ είναι άξιο να τονισθεί πως το εν λόγω σύστημα θα λειτουργεί σε iPhone που «τρέχουν» το λειτουργικό iOS 13.

Σύμφωνα με τους υπεύθυνους της Apple, η λειτουργία θα επεκταθεί και σε περισσότερα αμάξια. Αυτό όμως, θα ξεκινήσει από τη νέα χρονιά στα υπόλοιπα.

Αλλάζουν όλα στην οθόνη των iPhone με το iOS 14

Το update σε iOS 14 θα φέρει μεγάλες αλλαγές στις οθόνες των iPhone. Οι χρήστες των προϊόντων της Apple περιμένουν το νέο update που θα φέρει στις συσκευές τους το iOS 14. Η αγωνία των φίλων του iPhone και των iPad λαμβάνει τέλος καθώς έχουμε ήδη μια πρώτη εικόνα.

Οι μεγάλες αλλαγές που θα φέρει το νέο ανανεωμένο λειτουργικό θα επηρεάσουν άμεσα την αρχική οθόνη. Ειδικότερα στην περίπτωση του iPhone, η Apple έκανε πραγματικότητα αυτό που ήθελαν εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο. Πλέον μπορούν να οργανώσουν με ένα απλό και ευανάγνωστο τρόπο τις εφαρμογές τους, οι οποίες μέχρι σήμερα απλώνονται σε πολλές διαφορετικές «σελίδες».

Ο χρήστης θα έχει τη δυνατότητα να αναζητήσει μια εφαρμογή με βάση το όνομα, ενώ θα μπαίνουν και σε κατηγορίες ανάλογα με το πόσο συχνά χρησιμοποιούνται. Επίσης, προβλέπεται πλέον η προσθήκη ρυθμιζόμενων widget στην οθόνη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments