Lifestyle

Ιωάννης Παπαζήσης στο The 2Night Show: “Έχω μεγάλη καψούρα με τον πατέρα μου, είναι το μεγαλύτερο είδωλο μου”

Ιωάννης Παπαζήσης στο The 2Night Show: “Έχω μεγάλη καψούρα με τον πατέρα μου, είναι το μεγαλύτερο είδωλο μου”
Ιωάννης Παπαζήσης στο The 2Night Show: Ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου μιλώντας για όλα μεταξύ άλλων για τη λατρεία που τρέφει προς το πρόσωπο του πατέρα του, τη σύντροφο του Βανέσα Αδαμοπούλου, το γιό τους αλλά και τα παιδικά του χρόνια.

Το βράδυ της Τετάρτης  24 Ιουνίου ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και το “The 2Night Sjow” υποδέχθηκε τον γνωστό ηθοποιό Ιωάννη Παπαζήση ή αλλιώς τον τηλεοπτικό  “Μίλτο” από την επιτυχημένη δραματική σειρά Το “Κόκκινο Ποτάμι” ο οποίος μίλησε για τα παιδικά του χρόνια, την αδυναμία του στον πατέρα του αλλά και τη σύντροφό του Βανέσα Αδαμοπούλου και τον 5χρονο γιο τους, Ιάσωνα. Ειδικότερα  είπε ο ηθοποιός για τον πατέρα του:  «Είμαι ερωτευμένος με τον πατέρα που έχω και αυτό δεν αλλάζει με τίποτα. Έχω μεγάλη καψούρα με τον πατέρα μου. Είναι το μεγαλύτερο είδωλο που έχω στη ζωή και το ξέρει. Η μαμά ήταν η κολώνα, ο μπαμπάς ήταν φίλος, με εκφράζει αυτός ο άνθρωπος. Μου έμαθε τα πράγματα που θέλω να μάθω στο παιδί μου, να είμαι καθαρός και να δουλεύω.

Tι είπε για το γιο του

Ο γιος μου με έκανε ξεκάθαρα δεύτερο στη ζωή μου. Έπαψα να σκέφτομαι τον εαυτό μου μόνο και έγινα δεύτερος. Και κυρίως όχι μόνο στο να του προσφέρω κάποια πράγματα, αλλά κυρίως να με έχει» είπε ο Ιωάννης Παπαζήσης, ενώ για τη σύντροφό του και μητέρα του παιδιού του, Βανέσα Αδαμοπούλου συμπλήρωσε: «Θεωρώ ότι είναι η καλύτερη μάνα που θα μπορούσε να έχει». Όσον αφορά τις ημέρες καραντίνας και το πως την βίωσε είπε ο ηθοποιός: Η καραντίνα είναι μια προσωπική ταινία του κανενός. Δε μένα λειτούργησε θετικά. Έδωσα στον γιο μου τον χρόνο που ήθελα”.

Παράλληλα , ο ηθοποιός μίλησε για την παιδική του ηλικία στη Δράμα και πώς επηρεάστηκε από τις ταινίες που έβλεπε, μιας και ο παππούς του είχε το περίπτερο έξω από τον κινηματογράφο. “Έβλεπα τον Μίκι Ρουρκ που καβαλούσε μια Χάρλεϊ και φανταζόμουν το παπάκι μου σαν Χάρλεϊ. Η πόλη γελούσε αλλά εγώ ήμουν πολύ ευτυχισμένος”. “Για τους δασκάλους μου ήμουν ένα ξεγραμμένο χαρτί. Όταν η μητέρα μου βρήκε τη διευθύντρια του σχολείου και της είπε ότι πέρασα στο Εθνικό δεν το πίστευε”.

Για το “Κόκκινο Ποτάμι”

Τέλος ο γνωστός ηθοποιός κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του στον Γρηγόρη Αρναούτογλου αναφέρθηκε και στην επιτυχημένη σειρά το “Κόκκινο Ποτάμι” στην οποία και πρωταγωνιστεί  λέγοντας χαρακτηριστικά ότι είναι η πιο δύσκολη σειρά που έγινε ποτέ στην ελληνική τηλεόραση. Καταφέραμε να αλλάξουμε την εικόνα που είχε όλος ο κόσμος στην Ελλάδα για τον ποντιακό ελληνισμό” είπε για την ιστορική σειρά του Open που έχει κερδίσει το ελληνικό κοινό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments