Αθλητισμός

Μάρκο Λιβάγια ΑΕΚ: Περιμένει το “ΟΚ” για να ξεκινήσει επαφές ο Ίβιτς

Μάρκο Λιβάγια ΑΕΚ: Περιμένει το “ΟΚ” για να ξεκινήσει επαφές ο Ίβιτς
Μάρκο Λιβάγια ΑΕΚ: Ο Ίλια Ίβιτς περιμένει το "ΟΚ" από την Δημήτρη Μελισσανίδη για να ξεκινήσει επαφές για νέο συμβόλαιο με τον Κροάτη.

Έχουν περάσει δυο μέρες μετά την επική πρόκριση της ΑΕΚ στον τελικό του Κυπέλλου. Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν χωρίς αμφιβολία ο Μάρκο Λιβάγια που με τα δυο γκολ του έκανε τη διαφορά. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κροάτης κρίνει ένα παιχνίδι με τις ενέργειες του. Τη φετινή σεζόν ο έμπειρος επιθετικός διανύει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του με τα “κιτρινόμαυρα”. Δεν είναι τυχαίο ότι ψηφίστηκε από τους φιλάθλους ως ο πολυτιμότερος παίκτης του πρωταθλήματος.

Ο Μάρκο Λιβάγια βρίσκεται τρία χρόνια στη χώρα μας για λογαριασμό της ΑΕΚ. Αυτό είναι κάτι που δεν έχει συνηθίσει ο διεθνής επιθετικός. Στο παρελθόν άλλαζε ομάδες σχεδόν κάθε χρόνο και πλέον στην Ελλάδα νιώθει ότι βρήκε το λιμάνι του. Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά καιρούς έχουν ενδιαφερθεί ομάδες για την απόκτηση του, αλλά ο ίδιος έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν θα έφευγε από την ΑΕΚ για να πάει σε μια ομάδα κορυφαίου πρωταθλήματος που παλεύει για την παραμονή.

Περιμένει το ΟΚ ο Ίβιτς

Το συμβόλαιο του Κροάτη με την ΑΕΚ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2021. Αυτό σημαίνει ότι οι επόμενοι μήνες είναι κρίσιμοι για το μέλλον του. Ο ίδιος έχει δηλώσει ότι θέλει να παραμείνει, ενώ και οι “κιτρινόμαυροι” τον θέλουν στην ομάδα για πολλά χρόνια. Ωστόσο σε περίπτωση που οι δυο πλευρές δεν τα βρουν η Ένωση θα κληθεί να τον πουλήσει για να μην τον χάσει χωρίς ανταλλάγματα.

Σύμφωνα με την LiveSport, ο Ίλια Ίβιτς περιμένει το «οκ» του Δημήτρη Μελισσανίδη, προκειμένου να ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις με τον Μάρκο Λιβάγια, ο οποίος δείχνει να επιθυμεί την παραμονή του στην Ελλάδα. Ωστόσο, οι «κιτρινόμαυροι» θεωρούν δεδομένο πως θα ζητήσει αύξηση στο συμβόλαιό του. Αυτή τη στιγμή λαμβάνει 700.000 ευρώ τον χρόνο, ενώ οι άνθρωποι της ομάδας αναμένουν να ζητήσει συμβόλαιο αντίστοιχο με του Ολιβέιρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πορτογάλος λαμβάνει περίπου ένα εκατομμύριο ευρώ. Τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν πιθανότατα μετά τα δύο κρίσιμα παιχνίδια της ΑΕΚ με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ για τα play off της Super League, που βρίσκονται σε απόλυτη προτεραιότητα για τους «κιτρινόμαυρους».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments