Video

Τάκης Τσουκαλάς: Μπήκε στο στούντιο “τρελαμένος” μετά την πρόκριση επί του ΠΑΟΚ

Τάκης Τσουκαλάς: Μπήκε στο στούντιο “τρελαμένος” μετά την πρόκριση επί του ΠΑΟΚ
Τάκης Τσουκαλάς: Χάρηκε λίγο παραπάνω για την πρόκριση επί του ΠΑΟΚ ο γνωστός οπαδός του Ολυμπιακού.

Ο Τάκης Τσουκαλάς έχει γίνει γνωστός από τις τηλεοπτικές εκπομπές που κάνει όλα αυτά τα χρόνια. Κάτι που δεν κρύβει ο γνωστός οπαδός είναι η αγάπη του για τον Ολυμπιακό. Πολλές φορές έχει δείξει μεγάλο ενθουσιασμό για τις επιτυχίες της ομάδας του. Κανένας δεν μπορεί να ξεχάσει το σκηνικό που άναψε καπνογόνο μέσα σε κλειστό στούντιο. Άλλες φορές έχει πιει σαμπάνια μέσα από τα κύπελλα που έχει κερδίσει ο σύλλογος και έχουν φιλοξενηθεί στην εκπομπή.

Το βράδυ της Τετάρτης ο Ολυμπιακός επικράτησε του ΠΑΟΚ με 2-0 και πήρε την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου εκεί που θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ. Μετά το ματς ακολούθησε η εκπομπή του Τάκη Τσουκαλά παρέα με τον κουμπάρο του, Άκη. Ο γνωστός οπαδός της ομάδας του Πειραιά είχε μεγάλα κέφια και η είσοδός του στην εκπομπή «Άντε Γεια» ήταν αν μη τι άλλο εντυπωσιακή.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Το πιο «καμένο» τηλεφώνημα στην Ελληνική τηλεόραση έγινε στην εκπομπή του Τάκη Τσουκαλά

Σε όλα αυτά τα χρόνια των εκπομπών του Τάκη Τσουκαλά  από τις τηλεφωνικές γραμμές της εκπομπής έχουν περάσει πολλά μαργαριτάρια. Υπάρχουν ακροατές που πήραν τηλέφωνο για να μιλήσουν για τον Ολυμπιακό, ενώ άλλοι για να προκαλέσουν την αντίδραση του παρουσιαστή. Οι δεύτεροι έχουν ακούσει το γνωστό «Άντε γεια» με συνοπτικές διαδικασίες. Ωστόσο έχουμε ακούσει και κάποια περίεργα τηλεφωνήματα.

Δεν είναι λίγοι οι ακροατές που πριν πάρουν τηλέφωνο έχουν κατεβάσει μερικά ποτηράκια. Άλλοι απλά προσπαθούν να το παίξουν τρελοί. Τον τίτλο του πιο «καμένου» τηλεφωνήματος το διεκδικούν πολλοί. Ο νικητής είναι ένας τηλεθεατής που κάλεσε τον Τάκη και τον Άκη σε μια από τις πρόσφατες εκπομπές. Για την ακρίβεια ο συγκεκριμένος έφερε στα όρια του τους παρουσιαστές. Τα διάφορα «Ίου-Ίου-Ίου» του έδωσαν, δικαίως, το παρατσούκλι της σειρήνας, ενώ επάξια μπαίνει στην…κλήρωση για το πιο μεθυσμένο τηλεφώνημα ever. Εκτός κι αν έκανε πλάκα, όπως ίσως μαρτυρούν τα γέλια στο τέλος του βίντεο.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments