Αθλητισμός

Το “μυστικό” στο συμβόλαιο του Φερέιρα

Το “μυστικό” στο συμβόλαιο του Φερέιρα
Συνεχίζει μέχρι το τέλος της σεζόν ο προπονητής του ΠΑΟΚ οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2022.

Κανένα θέμα απομάκρυνσης δεν έχει τεθεί, τουλάχιστον για τώρα, για τον προπονητή του ΠΑΟΚ Αμπέλ Φερέιρα, μετά τα άσχημα αποτελέσματα του Δικεφάλου με τον Ολυμπιακό. Οι ήττες σε πρωτάθλημα και κύπελλο έχουν δυσαρεστήσει την διοίκηση του ΠΑΟΚ αλλά προς το παρόν δεν τίθεται θέμα απομάκρυνσης, τουλάχιστον μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου. Έτσι ο Πορτογάλος τεχνικός θα συνεχίσει μέχρι το τέλος της σεζόν.

Στην ομάδα του Δικέφαλου του Βορρά έχουν αποφασίσει να ολοκληρωθεί η φετινή αγωνιστική σεζόν με τον Αμπέλ Φερέιρα στον πάγκο, η οποία ήταν μια περίεργη σεζόν με την πανδημία του κορωνοϊού να αναβάλει για πάρα πολύ καιρό την αγωνιστική δράση. Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ μέχρι και το καλοκαίρι του 2022, αλλά οι υπεύθυνοι της ομάδας θα περιμένουν να ολοκληρωθεί η σεζόν και μετά θα εξετάσουν όλα τα δεδομένα ενόψει της επόμενης χρονιάς.

Ωστόσο, σήμερα η Live Sport αποκαλύπτει έναν όρο που υπάρχει συμβόλαιο του 41χρονου προπονητή και δίνει το πάνω χέρι στην «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ σε πιθανές συζητήσεις «διαζυγίου». Συγκεκριμένα, αν ο ΠΑΟΚ αποφασίσει να προχωρήσει στην λύση της συνεργασίας του με τον Φερέιρα, θα του καταβάλει το 1,5 εκατ. ευρώ, αλλά ο προπονητής για τα επόμενα δύο χρόνια δεν θα μπορεί να εργαστεί σε καμία άλλη ομάδα.

Σε αυτό το σενάριο θα υπάρξει ένα κοινή συναινέσει διαζύγιο και οι δύο πλευρές θα συνεχίσουν τους δρόμους τους, εκτός αν ο «Δικέφαλος του Βορρά» παρουσιάσει καλύτερο πρόσωπο και καταφέρει να καταλάβει τη δεύτερη θέση στη Σούπερ Λίγκα και κατά συνέπεια να κερδίσει το «εισιτήριο» για το Champions League της επόμενης σεζόν.

Ο Φερέιρα άρχισε να εργάζεται ως προπονητής αμέσως μετά την ποδοσφαιρική συνταξιοδότησή του και ανέλαβε υπεύθυνος στους παίδες της Σπόρτινγκ, καθώς και στη Σπόρτινγκ Β στη Σεγούντα Λίγα.Το Φεβρουάριο του 2015, προσλήφθηκε από τη Μπράγκα Β, η οποία συμμετείχε επίσης στην ίδια κατηγορία.

Στις 26 Απριλίου 2017, ο Φερέιρα διαδέχθηκε τον Jorge Simão στο τιμόνι της Μπράγκα. Τη σεζόν 2017-18, την οδήγησε στην τέταρτη θέση και την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ 2018-19. Την 1η Ιουλίου 2019, υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments