Τεχνολογία

Dr. Disrespect: Τίτλοι τέλους για τη συνεργασία του με την Twich

Dr. Disrespect: Τίτλοι τέλους για τη συνεργασία του με την Twich
Dr. Disrespect: ΄Ενας από τους διασημότερους game streamers τελειώνει τη συνεργασία του με την πλατφόρμα Twich και μάλλον όχι με δική του πρωτοβουλία. Πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν θα γίνει δεκτός σε καμία πλατφόρμα streaming.

Το οριστικό τέλος ήρθε στη σχέση του Dr. Disrespect και της πλατφόρμας Twitch, μιας και η τελευταία τον έβαλε στη μαύρη λίστα, ακόμα κι αν ήταν ένα από τα βαριά χαρτιά της.

Η εποχή του Dr. Disrespect (Guy Beahm), ενός από τους διασημότερους game streamers στην πλατφόρμα Twitch, φαίνεται πως έφτασε στο τέλος της. Η πλατφόρμα τοποθέτησε οριστικά τον Dr. Disrespect στη μαύρη λίστα, διέγραψε το υλικό του, τον αφαίρεσε από τους συνεργάτες της και επιστρέφει στους υπόλοιπους χρήστες τα ποσά που είχαν πληρώσει για συνδρομές στο κανάλι του.

Δεν έχει αποκαλυφθεί ο λόγος της «έξωσης»

Η Twitch (ανήκει στην Amazon) δεν έχει αποκαλύψει για ποιο λόγο προχώρησε σε τόσο δραστικά μέτρα, αλλά φαίνεται ότι έχει συμβεί κάτι πολύ χοντρό. Ήδη η Shannon Plante (ShannonZKIller) επικαλείται δικές της πηγές και αναφέρει ότι το θέμα που προέκυψε είναι εξαιρετικά σοβαρό, και σημειώνει πως ο Dr. Disrespect τελείωσε όχι μόνο από το Twitch, αλλά από οποιαδήποτε πλατφόρμα streaming.

Σύμφωνα με το Techgear, η μοναδική ποινή που είχε επιβληθεί στον Dr. Disrespect στο παρελθόν ήταν πέρυσι επειδή είχε πραγματοποιήσει ζωντανή μετάδοση από δημόσια τουαλέτα κατά τη διάρκεια της E3 2019. Παρά τον ιδιόρρυθμο χαρακτήρα του, ο Dr. Disrespect ήταν ένα από τα βαριά χαρτιά της Twitch, τον είχε κλείσει με αποκλειστικό συμβόλαιο ύψους $10 εκατ. το χρόνο και αρκετές φορές έκανε τα στραβά μάτια σε διάφορα ζητήματα, όπως όταν υποστήριζε και διέδιδε αβάσιμες θεωρίες συνωμοσίας για τον κορωνοϊό.

Ίσως η αλλαγή στάσης της πλατφόρμας να οφείλεται και στη γενικότερη κατακραυγή κατά των μέσων μαζικής δικτύωσης για την παθητική στάση τους σε διάφορα ζητήματα.

Ο Dr. Disrespect

Ο Dr. Disrespect, κατά κόσμον Herschel «Guy» Beahm IV, είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς game streamers στη διαδικτυακή πλατφόρμα Twitch. Ο διάσημος streamer, ο οποίος ειδικεύεται στα battle royale παιχνίδια (H1Z1, PlayerUnknown’s Battlegrounds, Black Ops 4: Blackout and Apex Legends) μετρούσε -μέχρι τώρα- περισσότερους από 4 εκατομμύρια followers στο προσωπικό κανάλι του, τ΄ οποίο είχε φθάσει να κοστολογείται περί τα 3,5 εκατομμύρια δολάρια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments