Αθλητισμός

Μάοντο Λο Παναθηναϊκός: Αυτό θα κρίνει την απόκτηση του

Μάοντο Λο Παναθηναϊκός: Αυτό θα κρίνει την απόκτηση του
Μάοντο Λο Παναθηναϊκός: Η περίπτωση του Γερμανού καλαθοσφαιριστή θα κριθεί από το ποιος θα είναι ο βασικός playmaker της ομάδας.

Μετά τις αλλαγές που έγιναν στις διοικητικές θέσεις οι άνθρωποι που θα τρέξουν τον Παναθηναϊκό θα πρέπει να κοιτάξουν το χτίσιμο της επόμενης σεζόν. Μια από τις θέσεις που θα πρέπει να καλυφτεί ένα μεγάλο κενό είναι αυτή του playmaker. Τα τελευταία χρόνια ο Νικ Καλάθης είχε αυτό το ρόλο, αλλά αυτό θα αλλάξει. Ανάλογα με το ποιος θα είναι ο παίκτης θα γίνει και η κουβέντα για το ποιος θα τον πλαισιώσει.

Στο προσκήνιο έχει έρθει για τον Παναθηναϊκό ο Μάοντο Λο, με τον παίκτη που έμεινε ελεύθερος από την Μπάγερν Μονάχου να εξετάζεται από το Τριφύλλι. Ωστόσο η υπόθεση του 28χρονου Γερμανού είναι σε άμεση συνάρτηση με τον βασικό πλέι μέικερ που θα αποκτηθεί. Η περίπτωση του Νέιτ Γουόλτερς “ψήνει” τον Γιώργο Βόβορα, που επιθυμεί το δίδυμο των ξένων στο “1” να συμπληρώνει τα στοιχεία που θέλει να προσθέσει τη νέα σεζόν.

Η περίπτωση του Λορέντζο Μπράουν φέρεται να απομακρύνεται, με τα “φώτα” να πέφτουν πλέον πάνω στον πρώην παίκτη της Μακάμπι. Στο Τριφύλλι έχουν προτεραιότητα την απόκτηση του βασικού πλέι μέικερ, πριν αποφασίσουν για τον παίκτη που θα τον πλαισιώσει, ωστόσο φαίνεται πως ο Βόβορας έχει κατασταλάξει στους στις περιπτώσεις που επιθυμεί, με τις εξελίξεις να “τρέχουν” άμεσα για τον Παναθηναϊκό.

«Πράσινος ο Γουίτινγκτον»

Σύμφωνα με το panathnaikos24. gr ο Γκρεγκ Γουίτινγκτον ετοιμάζεται να ντυθεί στα πράσινα. Οι πηγές του σάιτ αναφέρονται σε τούρκικο δημοσίευμα, που λίγο πολύ μιλάει για κλεισμένη συμφωνία. Το όνομα του 27χρονου φόργουορντ ακούγεται εδώ και καιρό για τον Εξάστερο και είναι γνωστό ότι είναι στη λίστα του Παναθηναϊκού. Ωστόσο το δημοσίευμα στο panathnaikos24. gr μιλάει για μη επιβεβαιωμένη πληροφορία.

Ο Γκρέγκ Γουίτινγκτον ο οποίος έπαιζε στη Γαλατασαράι θα πλαισιώνει τους Ντίνο Μήτογλου και Μπεν Μπέντιλ. Ο 27χρονος φόργουορντ με ύψος 2,06μ. είχε μια πολύ καλή σεζόν με την Γαλατάσαραϊ μετρώντας 12,5 πόντους (48,4% στα τρίποντα, 57,1% στα δίποντα και 74,1% στις βολές), 6,4 ριμπάουντ, 1,5 ασίστ και 1,3 κλεψίματα σε 25:49 κατά μέσο όρο στο Eurocup και μένει ελεύθερος, κάτι που σημαίνει ότι θα προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων μεταξύ των οποίων και ο Παναθηναϊκός.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments