Ελλάδα

Εύβοια τροχαίο: Νεκρός 23χρονος μπασκετμπολίστας

Εύβοια τροχαίο: Νεκρός 23χρονος μπασκετμπολίστας
Εύβοια τροχαίο: Βαρύ πένθος στον χώρο του μπάσκετ έχει σκορπίσει η είδηση πως ο 23χρονος μπασκετμπολίστας Ραφαήλ Σκεμπές έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα τα ξημερώματα της Κυριακής.

Ο Ραφαήλ Σκεμπές, 23χρονος μπακετμπολίστας στην Εύβοια, έχασε τα ξημερώματα της Κυριακής τη ζωή του, σε τροχαίο δυστύχημα στην περιοχή των Ψαχνών. Η είδηση έχει προκαλέσει σοκ στην Εύβοια και θλίψη στην ομάδα του.

Όπως αναφέρει το newsit.gr σε βαρύ πένθος έχει βυθιστεί ο χώρος του μπάσκετ και η ομάδα του ΓΑΣ Βασιλικού στην Εύβοια από την είδηση πως ο 23χρονος αθλητής  έχασε τη ζωή.

Αδιευκρίνιστες οι συνθήκες του δυστυχήματος

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο νεαρός παίκτης βγήκε εκτός οδοστρώματος, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, εκσφενδονίστηκε στον αέρα και κρεμάστηκε σχεδόν στο χείλος του ποταμού που βρίσκεται κάτω από τον δρόμο.

Περαστικός οδηγός που αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί κάλεσε την Αστυνομία και την πυροσβεστική, με τον παίκτη να ανασύρεται νεκρός από τα συντρίμμια, με την οικογένειά του και του φίλους να καταφτάνουν στην περιοχή συντετριμμένοι λίγο αργότερα.

Ο Ραφαήλ Σκεμπές ξεκίνησε το μπάσκετ από τις ακαδημίες της Παναγίτσας Χαλκίδας και παρά το νεαρό της ηλικίας του, έχει ήδη αρκετές παραστάσεις καθώς ήταν ο βασικός πλέι μέικερ της ομάδας του σε Γ΄ Εθνική και Α΄ ΕΣΚΑΣΕ τις περιόδους 2012-13 και 2013-14, ενώ έπαιξε σε όλα τα τμήματα υποδομής της ομάδας. Έπειτα, αγωνίστηκε στην Α΄ ΕΣΚΑ με τη Δάφνη Δαφνίου, κερδίζοντας το πρωτάθλημα και την άνοδο στη Γ΄ Εθνική, ενώ έπαιξε ακόμα στον Κάδμο και πέρυσι στον ΓΑΣ Βασιλικού, ενώ βρισκόταν σε συζητήσεις για να συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη Θήβας από τη νέα σεζόν. Επιθυμία της οικογένειας, είναι το μονάκριβο Ραφαήλ να τον συνοδεύσουν όλοι οι φίλοι του μαζί στην τελευταία του κατοικία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments