Lifestyle

Πρώην παίκτρια του ελληνικού Voice ανάβει «φωτιές» στο Instagram

Πρώην παίκτρια του ελληνικού Voice ανάβει «φωτιές» στο Instagram
Οι φωτογραφίες που ανεβάζει στα social media προκαλούν ...χτυποκάρδια.

Χτυποκάρδια προκαλούν οι φωτογραφίες που ανεβάζει στα social media πρώην παίκτρια του ελληνικού Voice η οποία από την τότε παρουσία της δεν είχε περάσει απαρατήρητη. Ο λόγος για την Ανδρομάχη Κοκτσίδη την οποία γνωρίσαμε μέσα από το μουσικό παιχνίδι Voice του Ant1 πριν πέντε χρόνια και μπορεί να μην ήταν η νικήτρια, «μάγεψε» όμως τους πάντες με τη φωνή της.

Η Ανδρομάχη Κοκτσίδη κέρδισε τη συμπάθεια πολλών τόσο για τις ερμηνείες της, όσο και για την εντυπωσιακή εμφάνισή της. Η 29χρονη με καταγωγή από τον Πόντο, συνεχίζει να ασχολείται με τη μεγάλη της αγάπη και παράλληλα συνεχίζει να κάνει τους followers της στα social media να παραληρούν.

Η εκρηκτική 29χρονη κοπέλα με καταγωγή από τον Πόντο είχε κερδίσει και τους τέσσερις κριτές, του παιχνιδιού με την ερμηνεία της στο τραγούδι «Η επιμονή σου» της Ελεονόρας Ζουγανέλη. Σύμφωνα με όσα έχουμε μάθει, η Ανδρομάχη Κοκτσίδη έχει μεγαλώσει στον Βόλο, και παρά το νεαρό της ηλικίας της έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου.

Σήμερα η ίδια συνεχίζει στο πεντάγραμμο, ενώ πολλοί θα θυμούνται και το τραγούδι “Αδιαφορώ” σε μουσική σε μουσική του Στέφανου Κορκολή και στίχους της Ρεβέκκας Ρούσση που έψαχνε μία ιδαίτερη χροιά, μία ζωντανή και παράλληλα εσωτερική ερμηνεία και τα βρήκε στην Ανδρομάχη Κοκτσίδη. Η Ανδρομάχη Κοκτσίδη είναι ενεργή στην ελληνική μουσική σκηνή,τραγουδώντας από το 2011.´Εχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες όπως ο Βασίλης Λέκκας, ο Γιώργος Παπαδόπουλος, ο Γιώργος Θεοφάνους, η Νατάσσα Θεοδωρίδου και πολλοί άλλοι.

Από πολύ μικρή ασχολήθηκε με τον αθλητισμό και τη μουσική. Έχει τελειώσει μουσικό σχολείο και από τα 5 της χρόνια μέχρι τα 15 ασχολήθηκε με την συγχρονισμένη κολύμβηση. Έχει παρακολουθήσει μαθήματα ακορντεόν, έχει πτυχίο αρμονίας και τα τελευταία 6 χρόνια παρακολουθεί μαθήματα φωνητικής.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments