Αθλητισμός

Ματέο Γκαρσία Ολυμπιακός: Γράφουν για ενδιαφέρον των Πειραιωτών οι Σέρβοι

Ματέο Γκαρσία Ολυμπιακός: Γράφουν για ενδιαφέρον των Πειραιωτών οι Σέρβοι
Ματέο Γκαρσία Ολυμπιακός: Το όνομα του Αργεντινού με τους «ερυθρόλευκους» μπλέκουν σερβικά δημοσιεύματα.

Όλο και πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Ολυμπιακό να ενδιαφέρεται για τον Ματέο Γκαρσία. Σημερινό άρθρο σερβικής ιστοσελίδας γράφει πως οι Πειραιώτες θα έχουν δικαίωμα διετίας για την απόκτηση του 23χρονου μέσου, αν ο Άρης συμφωνήσει με τον Ερυθρό Αστέρα για την επιστροφή του στην Ελλάδα. Ωστόσο, ο «Κόκκινος Πρωταθλητής» τονίζει πως από την πειραϊκή ΠΑΕ και τους Θεσσαλονικείς δεν επιβεβαιώνεται κάτι από τα παραπάνω.

Η αλήθεια είναι πως ο Άρης θέλει να φέρει ξανά στη συμπρωτεύουσα τον παίκτη, δίνοντας ένα ποσό κοντά στο 1,5 εκατομμύριο ευρώ στον Ερυθρό Αστέρα, ο οποίος παράλληλα θα διατηρήσει ένα ποσοστό μεταπώλησης του παίκτη σε άλλη ομάδα. Φέτος ο Γκαρσία είχε με τους «ερυθρόλευκους» 24 συμμετοχές, 5 γκολ και 2 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Σημειώνεται, πως στο ξεκίνημα της καριέρας του στη Σερβία ο νεαρός ήταν βασικός. Τα πράγματα όμως άλλαξαν όταν έγινε αλλαγή στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου.

Από εκεί και μετά ο χρόνος συμμετοχής του μειώθηκε και ο ίδιος άρχισε να σκέφτεται το ενδεχόμενο να αποχωρήσει. Τις προηγούμενες ημέρες το όνομά του είχε παίξει και για την ΑΕΚ. Μάλιστα, τα δημοσιεύματα ήθελαν τον Ίλια Ίβιτς να έχει καταθέσει πρόταση στον Γκαρσία. Κάτι που διαψεύσθηκε κατηγορηματικά από τους «κιτρινόμαυρους».

Ξανά για τον Λίνκολν οι «ερυθρόλευκοι»

Την ίδια ώρα, η “κοκκινη” ΠΑΕ φαίνεται πως εξετάζει την περίπτωση του Λίνκολν. Ο νεαρός Βραζιλιάνος είναι ένας ποδοσφαιριστής από αυτούς που εξετάζονται στο Ρέντη ενόψει καλοκαιριού, ωστόσο για την ώρα δεν έχει παρθεί καμία απόφαση. Την ίδια στιγμή ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή επαναφέρει το θέμα του Ολυμπιακού στην επικαιρότητα τονίζοντας ότι υπάρχει ενδιαφέρον για τον πελάτη του από Ελληνική ομάδα. Ο Λούκας Μινέιρο δήλωσε για τον 21χρονο Βραζιλιάνο εξτρέμ τα εξής: «Έχουμε κρούσεις από Γαλλία, Ισπανία και Ελλάδα για τον παίκτη, αλλά όχι συγκεκριμένη πρόταση, καθώς η αγορά είχε σταματήσει λόγω της πανδημίας. Σύντομα θα φτάσει κάτι επίσημο στην Σάντα Κλάρα». Σημειώνεται ότι υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης από την Σάντα Κλάρα, η οποία έχει καθοριστεί στα 15 εκατομμύρια ευρώ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments