Lifestyle

Η φωτογραφία της Ιωάννας Τούνη μας γυρίζει στο δημοτικό

Η φωτογραφία της Ιωάννας Τούνη μας γυρίζει στο δημοτικό
Συνεχίζει τις καλοκαιρινές της διακοπές ποστάροντας εικόνες.

Οι καλοκαιρινές διακοπές της Ιωάννας Τούνη έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό. Η ίδια ταξιδεύει στο Αιγαίο και φροντίζει να ενημερώνει τους διαδικτυακούς της φίλους για το πως περνάει από τις φωτογραφίες που ανεβάζει στα social media. Οι τελευταίες της εικόνες όμως είχαν κάτι το διαφορετικό. Η Ιωάννα εμφανίστηκε με κοτσιδάκια στα μαλλιά θυμίζοντάς μας τις αθώες εποχές που πηγαίναμε στο Δημοτικό. Μόνο τα σιδεράκια της λείπουν για να γίνει η απόλυτη συμμαθήτριά μας, που όλοι θέλαμε να φιλήσουμε στα παιδικά πάρτυ και να χορέψουμε μαζί της στους ρυθμούς του λαμπάντα!

Οι εικόνες που ανέβασε το γνωστό μοντέλο του instagram σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως από τους ακολούθους της όπου άλλοι θαύμασαν και άλλοι έκραξαν. Να υπενθυμίσουμε πως  τον περασμένο μήνα, η Ιωάννα Τούνη προσέφυγε ξανά στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, λόγω των “ροζ” βίντεο με πρωταγωνίστρια την ίδια, που ανέβηκαν σε γνωστή ιστοσελίδα αισθησιακού περιεχομένου.

Η πρώην παίκτρια του “My Style Rocks”, είχε επισκεφθεί τα γραφεία της Δίωξης μαζί με τον δικηγόρο της, δηλώνοντας πως δεν γνωρίζει ποιος μπορεί να τα ανέβασε στο διαδίκτυο, ούτε και πώς τα βίντεο έφτασαν στα χέρια του. Η αναφορά της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για την Ιωάννα Τούνη ήταν η εξής:

“Υπ’ αριθ….., Έγκληση, ΤΟΥΝΗ Ιωάννα, Ν.3471/2006 Προσωπικά Δεδομένα «Προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και της ιδιωτικής ζωής στο τομέα των ηλεκτρονικών επικοινωνιών και τροποποίηση του Ν. 2472/97 Στις 11/05/2020 και περί ώρα 15:05’ προσήλθε στην Υπηρεσία μας η ΤΟΥΝΗ Ιωάννα του Ε… και της Σ… γεν. 10/08/1993 στη Ρόδο, κατ. Θεσσαλονίκης, Α…., Άνω Πόλη, κάτοχος του υπ’ αριθ…. Διαβατηρίου που εκδόθηκε στις … από Τ.Α Άνω Πόλης – Αγίου Παύλου και υπέβαλε έγκληση σε βάρος αγνώστων δραστών, για παράβαση των διατάξεων του Ν.4624/2019 ”Περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα”.

Ειδικότερα, άγνωστοι δράστες, χρήστες της ιστοσελίδας pornhub.com, α) με όνομα προφίλ «g……» και «Z…..», ανήρτησαν χωρίς την συγκατάβασή της, στην ανωτέρω ιστοσελίδα, συνολικά τέσσερα (4) βίντεο ερωτικού περιεχομένου, στα οποία απεικονίζεται η ίδια». Όπως και να έχει η υπόθεση αυτή ερευνάται και η Ελληνίδα instagrammer έχει εμπιστευθεί την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ώστε να βρει τους ενόχους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments