Αθλητισμός

Γουίτινγκτον: Προσπαθεί να πάρει τον Αμερικανό ο Παναθηναϊκός

Γουίτινγκτον: Προσπαθεί να πάρει τον Αμερικανό ο Παναθηναϊκός
Γουίτινγκτον: Να ντύσει στα «πράσινα τον Γκρεγκ Γουίτινγκτον θέλει το «τριφύλλι».

Συνεχίζεται στον Παναθηναϊκό το χτίσιμο του ρόστερ της νέας σεζόν. Οι «πράσινοι» έχουν εντατικοποιήσει τις μεταγραφικές τους κινήσεις, καθώς θέλουν να προχωρήσουν γρήγορα στην υλοποίηση των σχεδίων τους προκειμένου να μην χαθούν άλλοι στόχοι μετά τον Λάντρι Νόκο που έκλεισε στον Ερυθρό Αστέρα. Ένας από τους παίκτες λοιπόν που επιθυμούν οι ιθύνοντες να κάνουν κάτοικο ΟΑΚΑ είναι ο Γκρεγκ Γουίτινγκτον.

Ο Γιώργος Βόβορας και οι συνεργάτες του έχουν ψηλά στη λίστα τους τον Αμερικανό προκειμένου να καλύψουν το κενό του Ντεσόν Τόμας, ο οποίος οδεύει προς Μπασκόνια.

Ο 26χρονος πάουερ φόργουορντ έχει μια πολύ καλή πρόταση από τον Παναθηναϊκό, ωστόσο παρακολουθείται και από άλλες ομάδες με τελευταία τη Φενέρμπαχτσε. Η τουρκική ομάδα, ωστόσο, δεν έχει ακόμη επισημοποιήσει το ενδιαφέρον της καθώς για την ώρα ασαφές ποιος θα αναλάβει τον πάγκο της. Έτσι, οι “πράσινοι” πιέζουν για να υπογράψει ο παίκτης. Σε ό,τι αφορά στον αθλητικό σέντερ που θα αποκτηθεί, στα υπόψη είναι ο Μανγκόκ Ματιάνγκ και ο Μάικλ Έρικ, ενώ πιο δύσκολη και ακριβή είναι η περίπτωση του Τόνιε Τζεκίρι. Ο βασικός πλέι μέικερ, το 4άρι και ο αθλητικός ψηλός είναι προτεραιότητες για το “τριφύλλι”, που έχει ήδη δώσει τα χέρια με τους Μάρκους Φόστερ και Λεωνίδα Κασελάκη.

Αυτός είναι ο Γκρεγ Γουίτινγκτον:

Ο Γκρέγκ Γουίτινγκτον, ο οποίος έπαιζε στη Γαλατασαράι, εφόσον έρθει στην Αθήνα θα πλαισιώνει τους Ντίνο Μήτογλου και Μπεν Μπέντιλ. Ο 27χρονος φόργουορντ με ύψος 2,06μ. είχε μια πολύ καλή σεζόν με την τουρκική ομάδα μετρώντας 12,5 πόντους (48,4% στα τρίποντα, 57,1% στα δίποντα και 74,1% στις βολές), 6,4 ριμπάουντ, 1,5 ασίστ και 1,3 κλεψίματα σε 25:49 κατά μέσο όρο στο Eurocup και μένει ελεύθερος.

Σημειώνεται, πως ο Παναθηναϊκός που συνεχίζει εν τέλει στην Ευρωλίγκα, επιθυμεί να είναι έτοιμος και να ανταποκριθεί στις αγωνιστικές απαιτήσεις κοιτώντας στα μάτια όλες τις υπόλοιπες ομάδες, ακόμη και αν αυτές διαθέτουν αστρονομικά μπάτζετ, τα οποία για την ώρα φαίνεται να μην επηρεάζονται ιδιαιτέρως από τον κορωνοϊό. Υπενθυμίζεται ότι την Παρασκευή 3 Ιουλίου οι Φραγκίσκος Αλβέρτης, Δημήτρης Διαμαντίδης, Τάκης Τριαντόπουλος και Γιώργος Βόβορας θα μιλήσουν αναλυτικά σε συνέντευξη Τύπου για το πλάνο τους και τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments