Video

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 115: Τι θα δούμε σήμερα Τρίτη 30/6 – Ο Ιορδάνης ακυρώνει τον αρραβώνα

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 115: Τι θα δούμε σήμερα Τρίτη 30/6 – Ο Ιορδάνης ακυρώνει τον αρραβώνα
Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 115: Ο Κυριάκος αποφασίζει να φύγει από το σπίτι, μαζεύει τα πράγματα του και αποχαιρετά την Ουρανία.

Στο σημερινό (30 Ιουνίου) επεισόδιο στις «Άγριες Μέλισσες», ο Ιορδάνης, σοκαρισμένος από τις αποκαλύψεις της Ασημίνας ακυρώνει τον αρραβώνα και ζητάει από την Δρόσω να χωρίσουν.

Ο Κυριάκος αποφασίζει να φύγει από το σπίτι, μαζεύει τα πράγματα του και αποχαιρετά την Ουρανία. Την ίδια στιγμή, το Διαφάνι ζει στον παλμό των εκλογών. Ψηφίζει σύσσωμο και εκλέγει κοινοτάρχη, ωστόσο, το εκλογικό αποτέλεσμα θα ανατραπεί με την υπόγεια παρέμβαση του Δούκα.

Η Δρόσω, απελπισμένη με τη διάλυση του αρραβώνα θα συναντηθεί με τη Μυρσίνη και την Ασημίνα και θα αναγκαστεί να αποδεχτεί τη σκληρή πρόταση της Μυρσίνης. Και ενώ το σχέδιο του Δούκα δείχνει να πηγαίνει μια χαρά, δέχεται ένα τηλέφωνο που θα τα ανατρέψει όλα.

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο;

Ο Μιλτιάδης δεν πήρε τις απαντήσεις που θέλει αλλά στο μυαλό του πια είχε σφηνώσει πως ο Μελέτης έχει σχέση με τον θάνατο του Γιάννου. Παράλληλα η Ανέτ αποφάσισε να του πει όλη την αλήθεια φέρνοντας τον Μιλτιάδη σε ακόμα χειρότερη κατάσταση. Την ίδια στιγμή στο σπίτι των Σεβαστών είχαν έρθει τα πάνω κάτω με την απόφαση της Πηνελόπης να τερματίσει τον γάμο της, όμως ο Δούκας βρήκε μια λύση που θα κρατήσει τον Κλεομένη κοντά της.

Ο Κυπραίος με τη βοήθεια ενός άντρα από το ένοχο παρελθόν του προσπάθησε να ρίξει στάχτη στα μάτια του Νέστορα. Το ίδιο βράδυ όλο το χωριό μαζεύτηκε στο καφενείο της Βιολέτας για να παρακολουθήσει μια παράσταση καραγκιόζη ενώ ο Ιορδάνης και η Δρόσω ανακοίνωσαν τους αρραβώνες τους. Ο Μελέτης πήρε μια απόφαση που θα είναι καθοριστική για τις ζωές όλων ενώ η Ασημίνα νιώθοντας για ακόμα μια φορά προδομένη από τις αδερφές της, αποφάσισε να τα τινάξει όλα στον αέρα.

Η ιστορία της πετυχημένης σειράς του ΑΝΤ1

Οι «Άγριες Μέλισσες» είναι ελληνική δραματική σειρά που προβάλλεται από τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 τη σεζόν 2019 – 2020, ενώ ανανεώθηκε και για δεύτερη χρονιά. Η σειρά γνωρίζει μεγάλη επιτυχία. Ο ισχυρός μεγαλογαιοκτήμονας της περιοχής Δούκας Σεβαστός θέλει πάση θυσία να αποκτήσει την έκταση που έχουν στον κάμπο τρεις ορφανές αδελφές, για να τη χρησιμοποιήσει προς ίδιον όφελος. Πρόκειται για τα κτήματα της 28χρονης Ελένης, της 22χρονης Ασημίνας και της 18χρονης Δρόσως.

Τα τρία κορίτσια έχουν χάσει και τον πατέρα και τη μητέρα τους και έτσι η μεγαλύτερη αδελφή, που είναι και η προστάτιδα των μικρότερων, αναγκάζεται ύστερα από πιέσεις να προχωρήσει σε μια συμφωνία με τον τσιφλικά. Να παντρευτεί τον μεγαλύτερο γιο του Σέργιο και εκείνος να πάρει τα κτήματα ως προίκα, αλλά παράλληλα να διασφαλιστεί το μέλλον της ίδιας και των μικρότερων αδελφών της. Ωστόσο, το βράδυ του γάμου της αυτή και οι αδελφές της θα βάψουν τα χέρια τους με αίμα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments